Учи и се забавлявай с Алиса и Малкия принц

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8094560 www.24chasa.bg

„Оцветявай и се забавлявай с… Алиса“ и „Оцветявай и се забавлявай с… Малкия принц“ (Книгоиздателскка къща „Труд“) са две приятни книжки със задачки и закачки.

С тезивълнуващи книги за оцветяване вашето дете едновременно ще се забавлява и ще научаванови неща. На страниците им ще намери лабиринти за преминаване, въпроси, пунктирниочертания за свързване, откриване на разлики и, разбира се, великолепни картинки откласически произведения за оцветяване.Оцветяването никога не е било по-забавно! Трябват му единствено любимите пастели,флумастери (или каквото предпочита).

Нахлупете „умната“ шапка и нека детето ви вдъхнеживот на тези прекрасни истории.И двете оригинали на книжките са добре познати на всички. Ако има класика, то “Алиса” екласиката на класиките. Защото макар да минава за детска приказка, книгата на Луис Карол е иза “пораснали” деца.

А „Малкият принц“ е публикувана за първи път през 1943 г. Антоан дьоСент-Екзюпери написва книгата в един хотел в Ню Йорк през 1942 г. Писана е по личнипреживявания на летеца-писател и е илюстрирана с рисунките му, които са включени вповечето издания).

„Малкият принц“ е преведен на 180 езика и продаден в повече от 50милиона копия по цял свят.Екипът от специалисти на престижното английско издателство Worth Press е създалоспециални странички, с които детето освен, че ще се забавлява, и ще се образова. Те саподходящи за деца от 6 до 12 години.

Нека сами да развихрят въображението си! Тези красивиилюстрации от най-добрите художници в света, създадени по най-добрите произведения всвета, ще им помогнат да осмисят текстовете и да вият как рисунките и задачките говоряткакто думите в произведенията.

Oцветявай и се забавлявай с Малкия принц. Книжка със задачки и закачки

Oцветявай и се забавлявай с Алиса. Книжка със задачки и закачки

Стр. 96

Цена 11,99 лв. за всяка

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

В Египет службите за сигурност са арестували китайка, която e приготвяла скара от змии за свои приятели в град Мадинати, източно от Кайро. Според социални медии, цитирани от сайта "Ал Арабия", властите са били сезирани от местни жители, че от частен апартамент излиза странна миризма. Въпросното жилище е било наето от китайска жена

Футболните клубове в България ще пострадат сериозно и ще имат много големи финансови трудности заради кризата с коронавируса COVID-19. Това прогнозира финанситът Нено Ненов. Според него може да се стигне и до преустановяване на дейност на някои клубове. "Една такава криза, която не знаем колко дълго ще продължи

На предсрочно освобождавене от затвора се надява касапинът от Джебел Мерт Мехмед. Той се прочу като Кървавия Мерт, след като уби 24-годишната Джейлян Юсуф и дъщеричката й Джейда, на 7 г. Тази версия се носи от известно време в малкото родопско градче, което бе разтърсено от новината за бруталното престъпление рано сутринта на 22 април 2014 г