4-те физически характеристики, към които жените незабавно са привлечени

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8134133 www.24chasa.bg

Колкото и плитко да е това твърдение, физическото привличане неизбежно играе роля в нашия живот. Инстинктивно търсим някого, който е не само емоционално или психически съвместим с нас, но и телесно. Несъзнателно по този начин гарантираме, че човешката раса ще продължи да се възпроизвежда и оцелява.

Едва ли има човек, който в началото да не си е паднал жестоко по някого, а след известно време да изпита тотално разочарование от излъганите си очаквания. Разликите в мненията, местоположението и цялостната перспектива за живота може много бързо да разделят двама души. Тогава какво ни обединява?
Споделяте ли еднакво чувство за хумор или се интересувате от едни и същи книги или филми? Може би сте наистина на едни вълни или просто сте имали прекрасен първи разговор.

Другият важен елемент обаче е дали сте били привлечени или не физически. Разбира се, не всички може да сме модели на бельо или да имаме телосложението на Джейсън Момоа, но сме абсолютно наясно, когато сме привлечени към някого на химично ниво.

Коя е първата физическа черта в мъжа, която привлича дамските погледи?

Вярвате или не, това е усмивката. В крайна сметка, кой не обича онова усещане, когато се съберат погледите ни с някого и видите усмивка, широко разлята върху лицето му. Усмивката променя всичко. Тя видоизменя другите функции на лицето, независимо дали „причинява“ трапчинки или кара очите да светят. Усмивката трансформира поведението, начина на възприемане на отсрещния и общото първо впечатление, което имате от него. Затова, момчета, следващия път, когато се приближите към жена, която ви харесва, не пестете от широчина на усмивката и от блясък в очите.

Другите характеристики, към които жените са склонни да бъдат привлечени в от първи поглед, са очите, брадата и стилът на обличане.
Запомнете, винаги се обличайте по начин, който изобразява вашата личност и за нула време на пътя ви ще се появи правилното момиче за вас. Ако сте от господата, които са фенове на лицевото окосмение, не пренебрегвайте добре поддържаната брада, мустак, катинарче... Това може да ви помогне да привлечете жени, които предпочитат мъже, които обичат да потвърждават всячески своята мъжественост.
Въпреки че всички тези фактори са физически, те представляват огромна част от това кой сте.
Кариерата ви, нивото на сериозност, с което гледате на живота, отговорността са сред най-търсените качества от жените в един мъж.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ана Мария от "Игри на волята" остави мотора и разчита на двата си крака, за да стигне до любимия мол. Топпапараците на "България Днес" изловиха красавицата без любимия й превоз да препуска към търговския център. Ана Мария обаче не изневери на спортния си стил и за разлика от засуканите кифли атакува магазините с клин и маратонки

На косъм от смъртта се разминава бившият победител в "Биг брадър" Мирослав Атанасов. Известният като "ревльото" мъж, получава инсулт, дни след като навършва 40 години. Благодарение на добрата намеса на лекарите, брадърът прескача трапа.  Миро, който развива успешен бизнес, попада в болницата в началото на март

На колело, с куче и видимо отслабнал. Това е равносметката за Явор Бахаров близо четири месеца след като бе сгащен в Банско посред пладне да шофира пиян и под въздействието на кокаин и марихуана. "България Днес" улови актьора да джитка с велосипед из столицата. Завързал кучето си на каишка за колелото, Бахаров търчеше по задачи