Лора Крумова напусна Нова тв

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8135548 www.24chasa.bg
Лора Крумова

След края на второто си майчинство, но преди да се появи отново на малкия екран Лора Крумова напусна Нова тв по свое желание.

"Така го усещам и това решение не е от днес. От Нова тв не искаха да си тръгвам, не съм гонена, не съм имала проблеми. Но след като преосмислих как стоят нещата в живота ми, реших, че е по-добре да го направя", обясни журналистката пред "24 часа".

Засега не е намерила това, с което ще се занимава в бъдеще, но със сигурност то отново ще е свързано с журналистиката. "Идеи има много, но от идеята до втората крачка разстоянието е голямо. Няма обаче да бягам от журналистиката, защото тя е това, което мога да правя", каза още Крумова.

Тя е едно от най-популярните тв лица у нас. Малко преди да роди дъщеря си Мина през 2018 г., тя водеше едното издание на съботно-неделния блок "Събуди се" по Нова тв. Преди това заедно с колежката си Галя Щърбева, с която са и близки приятелки, правеха публицистичното токшоу "Комбина". То беше изцяло тяхна идея, която осъществиха веднага след като и двете се върнаха в телевизията след майчинство. Тогава се роди първото дете на Крумова - синът й Явор.

Популярността на Лора Крумова идва още преди години, когато беше лицето на сутрешния блок на Нова тв "Здравей, България" първо с Георги Коритаров, а после и с Милен Цветков. Работила е и в Би Ти Ви.