Принц Хари и Меган Маркъл искат да се занимават с мащабна благотворителност

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8164814 www.24chasa.bg
Принц Хари и съпругата му Меган Макъл СНИМКА: РОЙТЕРС

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл искат да се занимават с мащабна благотворителност, след като се оттеглиха като старши членове на Кралското семейство. Това съобщи половинката на сър Елтън Джон - Дейвид Фърниш, предава БГНЕС.

Пред американски медии той заяви, че Хари и Меган са "в интересен момент от живота си, но имат невероятната възможност да осъществяват благотворителни инициативи".

Дейвид Фърниш, който е омъжен за сър Елтън Джон, съобщава, че двамата чувстват Хари и Меган като семейство и той е развълнуван да види какво ще постигнат в бъдеще.

"И двамата с Меган имаме невероятна любов към Африка, вероятно затова голяма част от благотворителните ни кампании са насочени натам", допълва съпругът на Елтън Джон.

Легендарният музикант също е давал постоянна подкрепа на Хари и Меган, когато са решавали дали и как да се оттеглят като старши членове на Кралското семейство.

Според различни източници Елтън Джон е разговарял с двойката всеки ден. "Взеха решението си сами, но имаха неговата подкрепа", потвърди и Дейвид Фърниш.