Явор Бахаров е милионерски син в новия сериал "Съни бийч" (Снимки)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8177344 www.24chasa.bg
Явор Бахаров като Никола в "Съни Бийч" Снимка: Кадър от филма

Милионерски син, главен управител в хотела на баща си в Съни бийч. Това е Никола - героят на Явор Бахаров в новия сериал на Би Ти Ви "Съни бийч". Той е готин, нахакан, кара джет и има бентли.

"Всичко, което той кара в сериала, го е карал преди две-три години", каза с чувство за хумор продуцентът Иван Христов по повод случая от преди дни, когато Явор Бахаров бе хванат зад волана след употреба на алкохол и наркотици.

В сериала Никола мисли, че може да си купи всичко. Дори най-красивото момиче, което работи в комплекса му - Ивон. Негова секретарка е Надя Иванова в ролята на Вивиан - красива, прецизна и строга.

Бойко Кръстанов пък е Михаил, по прякор Гомес. Той е най-успешното пиколо в целия курорт и работи в хотела на Никола. Знае и най-странните претенции на редовните си клиенти. В личния си живот обаче няма късмет - разведен е, има син (Мартин). Но не може да го вижда често, защото жена му не му разрешава.

Най-близкият му приятел е Младен (Иво Аръков), който от години работи като спасител в комплекса. Той е секси сваляч, на когото не могат да устоят рускини, германки, чехкини. И не само. 

Това са само част от персонажите, които ще видим в новия сериал на Би Ти Ви "Съни бийч". Негови продуценти са Иван Христов и Андрей Арнаудов с компанията си "Междинна станция". Макар да имат зад гърба си много успешни риалити формати и предавания, те правят сериал за първи път.  

"Това е изстрадан проект. За нас това е много дълъг път. Изключителни благодарности освен на Би Ти Ви, а и на всички партньори, които повярваха в този проект, защото той беше сложен, труден за реализиране, изискваше търпение, много време, много нерви, много желание... И се надяваме, че най-вече зрителите ще го харесат", каза Андрей Арнаудов.

На ВИП премиерата на първите два епизода на сериала бе и главният изпълнителен директор на bTV Media Group Флориан Скала. Той каза, че се чувства истински късметлия от факта, че е сред първите, които могат да видят началото на този висококачествен сериал. Не пропусна да благодари на "Междинна станция" и Иван и Андрей, както и на чудесните актьори за "страхотната работа". 

"10 години стана, откакто Би Ти Ви постави началото на новата вълна на българските сериали. Сега моментът е много по-различен. Летвата на зрителите е много по-висока, отколкото преди десет години. Защото българският зрител в момента сравнява българските продукции с най-добрите чуждестранни сериали, до които има лесен достъп на много платформи. Затова и ние сме много внимателни в подбора на българските сериали за Би Ти Ви. "Съни бийч" за нас е много специален проект. Ние повярвахме в него веднага щом видяхме пилотните епизоди, които колегите от "Междинна станция" ни предложиха", каза Маргарита Александрова, програмен директор на bTV Media Group. Тя подчерта, че Би Ти Ви е оказала пълна подкрепа за създаването на сериала, но той е станал толкова добър, благодарение на професионалния екип и изключителните актьори.  

"Съни бийч" носи всички белези на модерния праймтаймов сериал. В него ще видите завладяваща история, много силни персонажи, страхотна актьорска игра. И разбира се, много високо продукционно качество. Искрено вярвам, че българската публика ще припознае "Съни бийч" като най-хубавия български сериал, произведен в последните няколко години", каза още тя.

"Съни бийч" стартира в ефира на Би Ти Ви на 28 февруари от 21,30 ч.