"Гугъл мапс" разкри в германска нива предложение за венчавка (Карта)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8181694 www.24chasa.bg

"Гугъл мапс" показа огромно предложение за венчавка, изорано в германска нива.

Необичайното предложение е в провинция Хесен и разчитаемо само от въздуха. То беше засечено от сателитната функция "Гугъл мапс" на популярната интернет търсачка, предава ДПА.

Потребителите на мрежата, ако направят увеличение над Хютенберг, град в югоизточната част на Германия, ще видят не само улици и къщи, а също така и гигантския надпис "Willst du mich heiraten?".

В превод на български от немски това ще рече: "Би ли се омъжила за мен?" и е дело на Щефен Шварц.

Шварц е местен фермер, който миналата година направил надписа в нивата си, с помощта на редосеялка. Неговият шафер му помогнал да програмира селскостопанската машина по начин, при който селскостопанската машина не пуснала царевични семена, където трябвало да се появят в незасетите чуастъци буквите. Те били с големина 100 на 200 метра.

"Не възнамерявах предложението ми да бъде видно от сателитната функция на "Гугъл мапс", коментира Шварц. Той разбрал за появата му от своя леля, живуща в Канада, която се натъкнала на надписа.
След това той накарал уж случайно годеницата си да облети с дрон нивата му и тя разбрала за предложението. Венчавката е планирана за месец юни.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Надя Панкова Използването на дезинфектанти по време на коронаистерията е намалило с 50% проявите на други заразни болести извън COVID-19. Това обяви вчера доц. д-р Ангел Кунчев на първия уебинар, организиран по темата коронавирус съвместно с Националната пациентска организация и БЧК. "Докато няма лекарство или ваксина

С маска от собствената си кола излиза бившата депутатка от НДСВ Антония Първанова, видя зоркото око на "България Днес". За да свърши свои делови ангажименти, тя залага на лятна визия. Въпреки критиките, които имаше към мерките заради вируса, Първанова стриктно ги спазва. СНИМКИ: "България

Нищожен шанс да си събере глобите от близо 40 млн. лева заради аферата с "Мини Бобов дол" има държавата, показа проверка на "България Днес". С решение на спецализирания наказателен съд огромните санкции трябва да се платят от бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчеров и ексшефа на държавните мини Пламен Евтимов