Трифазната брада на премиера следва циклите на Меркурий

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8194256 www.24chasa.bg
Първа фаза

Кога флуидното лицево окосмяване на Борисов е с нулев вискозитет?

С течение на времето лицевото окосмяване на премиера Бойко Борисов търпи една флуидност, която озадачава мнозина. От гладко избръснат през леко набол до педантично оформено “катинарче” и брада тип “капитан” - тези три фази се въртят от години.

Последният път, когато се яви с брада и мустаци, бе миналата седмица в Министерския съвет, след което го видяхме гладко обръснат на конференцията по сигурността в Мюнхен. Тези дни ще започне да събира окосмяване за следващото “катинарче”, което ще бъде премахнато бързо, след като е било оформено.

Втора фаза
Втора фаза

На какво се дължи тази нескончаема цикличност и има ли скрит смисъл в начина, по който министър-председателят се явява пред народонаселението? Важат ли законите на термодинамиката за определянето на фазовата граница между отделните състояния и има ли значение в кой ден премиерът избира да е с нулев вискозитет, тоест гладко обръснат?

Трета фаза
Трета фаза

За да вникне в същността на тази материя, “24 часа” се допита до различни експерти, физици и нумеролози и в крайна сметка като че ли бе намерен задоволителен отговор на тази прелюбопитна енигма.

Премиерът се бръсне средно по три пъти на две седмици, което съвпада с орбиталния резонанс на Меркурий спрямо Слънцето, който е 3:2. Тоест завърта се около оста си три пъти за всеки две свои орбити.

Ето защо с голяма степен на достоверност може да се изкаже предположение, че трифазната брада на Борисов е в пряка връзка с този именно Меркуриев резонанс. Премиерът е зодия Близнаци, управлявана от Меркурий. Както е известно, Борисов открай време следи внимателно циклите на най-малката планета в Слънчевата система и дори съобразява насрочването на дни за избори или вземането на важни политически решения с нейните ретроградни фази. И затова дори се бръсне според Меркурий. 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Група ентусиасти любители на българските и традиции показаха нагледно в социалните мрежи как трябва да се играе хоро спазвайки необходимата дистанция между участниците. Видео: Facebook / Христо

Очаквания пик на COVID-19 според всички експерти се очаква да настъпи в България през следващите 2-3 седмици. Състоянието на болниците и отделенията в страната, които ще трябва да приемат нарастващия брой заболели обаче буди силна и оправдана тревога. Снимки на хора публикувание в социалните мрежи от инфекциозните отделения във Видин и Велико

Вносът на боклуци у нас продължава и по време на карантината, наложена заради разпространението на епидемията от коронавирус, съобщават от предаването "Господари на ефира".  Противно на очакванията ограничаването на придвижването в страната да спомогне за изчистването на въздуха, се оказа, че нивото на замърсяване в България отново е над нормата