Гинес ветеран постави нов рекорд за пукане на балони с крака (Видео)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8201087 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay

Гинес ветеранът Дейвид Ръш, който е записал името си в култовата Книга на рекордите над 100 пъти, постави рекорд и за най-много балони, спукани с крака, предава агенция ЮПИ.

Ръш успя да спука 100 балона за 23,69 секунди.

Той осъществи постижението при втория си опит. При първия някои от балоните се изместиха от фиксиращата залепваща лента, която ги държеше в права линия, предаде БТА. При втория си опит той успя да догони един от отлепилите се балони и да го спука, преди да прекоси финалната линия.

Предишният рекорд в тази странна дисциплина спря хронометъра на 29,17 секунди. Ръш прави своите Гинес постижения с цел пропагандиране на по-широкото изучаване на научните дисциплини в образователната система на САЩ. 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Бившият национал Георги Пеев и половинката му Цветелина имаха повод за празник тези дни. Те отбелязаха две години от началото на връзката си. "Благодаря ти скъпи, че точно преди две години ме откри! Благодаря , че пристъпи към мен заговаряйки ме с най-зашеметяващата усмивка в света (на която, нямаше как да устоя)

С ранен полицай и строшена патрулка приключи опит на униформените да разгонят тълпа роми в Девня. На 29 март в късния следобед Галин бил на улицата в Девня заедно със свои мургави другари, разказват от държавното обвинение. Струпването на много хора на едно място било забелязано от полицейски служители

Докато милиони хора по света остават без работа и се чудят как ще живеят след коронавируса, семейство Дейвид и Виктория Бекъм вече знае как. И къде. В апартамент, струващ 25 милиона долара, разкрива "Сън". И всеки цент си струва! Жилището е с разгъната площ от над три декара и се намира на върха на най-новия и най-луксозен небостъргач в Маями