Ах, тази спалня! По-страстно е от зайчарника!

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8202741 www.24chasa.bg
Постът на Десислава Радева, който тя илюстрира с две снимки - на Цвета Караянчева със съпруга и? и своя, на която се гледат влюбено с президента.

Политиката не само нахлува в личното пространство на хората, избрали публични роли, но и оставя малко интимни места в него. Дори когато става дума за сериозни управленци.

Този път фейсбук влезе в спалнята на първото семейство на България, въведен лично от първата ни дама.

В тази по-пикантна посока поеха поредните словесни престрелки между президента Румен Радев и ГЕРБ.

Самият държавен глава го обърна малко на зоология - съжали премиера, че му се искало да скрие “в зайчарника” онзи скандал с подслушването. Става дума за прословутия вече телефонен диалог между двама генерали - шефа на ВВС и президента, на особено важната за държавата тема - назначенията на г-ца Десислава Генчева, бъдеща Радева.

Неочаквано на помощ на премиера от зайчарника се обади председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

“Президентът Радев вижда сянката на службите да надчина в спалнята му. Не е сериозно един битов казус около кариерното развитие на съпругата му да се превръща в тема на деня и повод да иска оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет”, написа видната днес дама от Кърджалийско.

“Малко се засегнах, като стана дума за спални вчера. Иска ми се да уточня, че има случаи, в които и службите са безсилни... ;)

Love conquers all”

Така пък ѝ отговори другата днес видна дама от Бургаско.

Десислава Радева го направи в нейния стил - след полунощ. И илюстрира поста с две снимки - на парламентарната шефка Цвета Караянчева със съпруга ѝ и своя, на която се гледат влюбено с президента. Така, де - да е ясно на всички кого визира и чия любов е по-силна.

От поста във фейсбук се усеща, че г-жа Радева очевидно не харесва мустака на съпруга на Караянчева. В това тя е абсолютно права - има нещо демоде у завъртените надолу косми край устата на господина, но неговото оправдание вероятно ще бъде, че не спи до пиар.

И понеже и двете дами са отлично информирани за задълженията на Националната служба за охрана, се очаква оттам да излезе и официална информация. Къде точно седи НСО в президентската вила “Калина” - след като сянката на НСО наднича в спалнята на първата ни двойка (по Караянчева), а всъщност има случаи, в които службите са безсилни (по Радева).

Всъщност авторството на сюжета със спалните принадлежи на Румен Петков. Известният с нетвърде елегантния си език по онова време зам.-председател на социалистите Румен Петков отправи следната реплика към своята другарка Татяна Дончева: “Тишината в една спалня ражда безумия...”

Цигуларката Татяна Дончева също не му остана длъжна: “Ох, излъчването на Румен Петков?! Изцъклен поглед, странни гримаси, които се задълбочават с времето... Не харесвам мъже, които плачат за диагноза”. Тя дори отвори спалнята си за екипа на “24 часа”, за да чуят заедно как там никога не е тихо, а звучи любимият ѝ Моцарт. Години по-късно двамата с Петков се помириха.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

С ранен полицай и строшена патрулка приключи опит на униформените да разгонят тълпа роми в Девня. На 29 март в късния следобед Галин бил на улицата в Девня заедно със свои мургави другари, разказват от държавното обвинение. Струпването на много хора на едно място било забелязано от полицейски служители

Силвано Пранди може да остане начело на българския национален отбор по волейбол. Това обяви самият той в интервю за "Ла Стампа". "В края на 2020-а изтича моят договор Ц призна специалистът. - Когато приключи извънредното положение, сме се разбрали да се чуем и обсъдим плановете. Имаме уговорка за периода до края на 2022 г

Бившият национал Георги Пеев и половинката му Цветелина имаха повод за празник тези дни. Те отбелязаха две години от началото на връзката си. "Благодаря ти скъпи, че точно преди две години ме откри! Благодаря , че пристъпи към мен заговаряйки ме с най-зашеметяващата усмивка в света (на която, нямаше как да устоя)