Актьорът, развял българския флаг на оскарите, Димитър Маринов влиза в "Като две капки вода"

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8210132 www.24chasa.bg
Маги Халваджиян, Димитър Маринов и Галя от "Каризма"

"Тази година имах честта да разговарям с един човек и да го поканя да участва в "Като две капки вода". Той прелетя много хиляди километри, за да е с нас", каза продуцентът Маги Халваджиян преди да обяви последния 9-и участник в шоуто - носителят на "Оскар" Димитър Маринов.

"Ще издам една тайна. Той отказа няколко проекта в Щатите, за да дойде тук", допълни Халваджиян. "Ти ме преследваше доста интензивно", шеговито вметна Маринов. "Аз съм сериозен преследвач, наума си ли нещо, се случва", отвърна му продуцента. "Моят професор беше, Бог да го прости, Коко Азарян. Зная арменците как преследват", засмя се актьорът. Той уточни, че е отказал 3 проекта, за да е в предаването, но преди 2 седмици се появили други два. "Тайно се надявам, че ще успеем да ги комбинираме. Може да се наложи да отскоча до Щатите или Европа за тях, но все още всичко е въпрос на договореност", каза Маринов.

Той припомни как Халваджиян му отстъпи мястото си в журито през предишния сезон на "Като две капки вода". "Аз съм в САЩ от близо 30 години. Без да се опитвм да лаская някой, това удоволствие, вълнение и преживяване, което изпитах тези няколко часа, са достойни да силата и вълнението, които имах по време на оскарите. Откровено го казвам", категоричен бе Маринов.

"Това е едно комерсиално шоу, вярно е, че е най-гледаното в България, но ти сега си в по-друго измерение", му казвали негови познати. "Кой поставя рамките на измерението? Това е лично човешко за всеки един от нас. Отговорът на въпросите защо се съгласих и защо искам да участвам в "Капките", е защото мога да си го позволя", със смях каза Маринов.

"Той накара цялата нация преди известно време да се гордее с един малък жест - размаха българското знаме на сцената на оскарите. Виждате колко малко му трябва, за да се усмихне този народ, да бъде щастлив и да се появи надежда в очите му", допълни Халваджиян.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Да вдигнем самолета, пардон, имунитета. В тази ситуация изловиха топпапараците на "България Днес" шефа на новините на Би Ти Ви Венелин Петков. В столичен супермаркет Петков натовари пазарската количка само с пресни плодове и зеленчуци. Тв звездата през цялото време бе с маска, въпреки че около него нямаше други клиенти

Арти е върната в природата, построиха й истинско жилище Иво АНГЕЛОВ Женски язовец изненадващо беше открит в строеж в центъра на София. Стресираното животно няколко дни е живяло сред прахоляк и бетон, преди да бъде спасено и върнато обратно в природата. "Когато получихме сигнала за язовец в огромен строеж, направо не повярвахме

Проф. Герджиков също ще се хвърли в бодиарта Надя Панкова Коронавирусът ще изгрее върху едно от най-изваяните тела на България. Художникът и майстор на бодиарта Иван Яхнаджиев ще изрисува символа на най-известната болест на света върху гърба на красивата ММА-шампионка Изабел Христова. На изложбата "АнтивирусНо" в сряда в столицата