Актьорът, развял българския флаг на оскарите, Димитър Маринов влиза в "Като две капки вода"

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8210132 www.24chasa.bg
Маги Халваджиян, Димитър Маринов и Галя от "Каризма"

"Тази година имах честта да разговарям с един човек и да го поканя да участва в "Като две капки вода". Той прелетя много хиляди километри, за да е с нас", каза продуцентът Маги Халваджиян преди да обяви последния 9-и участник в шоуто - носителят на "Оскар" Димитър Маринов.

"Ще издам една тайна. Той отказа няколко проекта в Щатите, за да дойде тук", допълни Халваджиян. "Ти ме преследваше доста интензивно", шеговито вметна Маринов. "Аз съм сериозен преследвач, наума си ли нещо, се случва", отвърна му продуцента. "Моят професор беше, Бог да го прости, Коко Азарян. Зная арменците как преследват", засмя се актьорът. Той уточни, че е отказал 3 проекта, за да е в предаването, но преди 2 седмици се появили други два. "Тайно се надявам, че ще успеем да ги комбинираме. Може да се наложи да отскоча до Щатите или Европа за тях, но все още всичко е въпрос на договореност", каза Маринов.

Той припомни как Халваджиян му отстъпи мястото си в журито през предишния сезон на "Като две капки вода". "Аз съм в САЩ от близо 30 години. Без да се опитвм да лаская някой, това удоволствие, вълнение и преживяване, което изпитах тези няколко часа, са достойни да силата и вълнението, които имах по време на оскарите. Откровено го казвам", категоричен бе Маринов.

"Това е едно комерсиално шоу, вярно е, че е най-гледаното в България, но ти сега си в по-друго измерение", му казвали негови познати. "Кой поставя рамките на измерението? Това е лично човешко за всеки един от нас. Отговорът на въпросите защо се съгласих и защо искам да участвам в "Капките", е защото мога да си го позволя", със смях каза Маринов.

"Той накара цялата нация преди известно време да се гордее с един малък жест - размаха българското знаме на сцената на оскарите. Виждате колко малко му трябва, за да се усмихне този народ, да бъде щастлив и да се появи надежда в очите му", допълни Халваджиян.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На предсрочно освобождавене от затвора се надява касапинът от Джебел Мерт Мехмед. Той се прочу като Кървавия Мерт, след като уби 24-годишната Джейлян Юсуф и дъщеричката й Джейда, на 7 г. Тази версия се носи от известно време в малкото родопско градче, което бе разтърсено от новината за бруталното престъпление рано сутринта на 22 април 2014 г

За постоянно в ареста остава зловещата имотна измамничка Мария Спасова, става ясно от решението на апелативния спецсъд. Според магистратите ширещата се епидемия от коронавирус не е достатъчно основание съпругата на циганския барон Игнат Бенков-Начо да се прибере вкъщи. На Спасова са осигурени всички предпазни мерки

Катрин Тасева е едно от „златните момичета“ на България. Започва да тренира гимнастика още на 3 години. Дебютира в състезания при жените през 2015-а. Пробивът й на световно ниво е две години по-късно. Тогава печели първия си медал в многобоя от състезание за Световната купа – бронз в Ташкент. От тогава е в елита на художествената гимнастика