Михаил Билалов с първи моноспектакъл, играе мафиот със смях през сълзи

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8238958 www.24chasa.bg
Билалов беше в ролята на гангстерски бос и в “Под прикритие”. СНИМКА: АРХИВ

Михаил Билалов, който показа, че е еднакво добър и на малкия екран, и на театралната сцена, сега се осмелява за първи път да излезе сам на сцена. Ще го направи с моноспектакъла си “Бум-Бум. Малка нощна музика за мафиот и оркестър”, в който ще играе гангстер.

Публиката го е виждала и преди в подобна светлина - той изигра култовия Джаро в “Под прикритие”. Сега пак ще е ексцентричен подземен бос, но вместо екшън и куршуми той ще поднася много хумор - моноспектакълът му е комедиен.

Още в първите минути от представлението публиката става част от 50-годишния юбилей на мафиота. Но вместо да си поръча стриптийзьорки с лачени ботуши, той решава да си направи необичаен подарък, като си наеме джаз бенд. С голямата си уста и в компанията на личния си оркестър героят на Билалов минава през спомените за 90-те, за да се блъсне челно в днешните проблеми на улицата – от престъпността и неволите на богатството до секса и обърканите роли на мъжете и жените. “В началото героят ми си припомня с усмивка 90-те, които си бяха “Джурасик парк” за престъпници, само за да разбере как се е завъртял светът днес. Какво си е отишло и какво е останало на дъното на бутилката. Но за негово съжаление, не само че нищо не си е отишло, ами и всичко е с краката нагоре. В този смисъл спектакълът наистина е смях през сълзи”, казва Билалов.

Режисьор на представлението е Лиза Шопова, автор на текста е Ваня Николова, а специално място на сцената има “Ангел Заберски бенд”. Премиерата е на 15 май в зала 3 на НДК от 20 ч.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Катрин Тасева е едно от „златните момичета“ на България. Започва да тренира гимнастика още на 3 години. Дебютира в състезания при жените през 2015-а. Пробивът й на световно ниво е две години по-късно. Тогава печели първия си медал в многобоя от състезание за Световната купа – бронз в Ташкент. От тогава е в елита на художествената гимнастика

Световните столици и големите градовете по цялото земно кълбо опустяха. За това свидетелстват снимкит от целия свят показващи празните улици, булеварди и места обикновено посещавани от хиляди туристи всекидневно, които в момента са като декор от постапокалиптичен филм. Снимки:

Вандали потрошиха спирката на автобусите на бул България и проф Иван Гешво. За това сигнализират потребители в социалните мрежи. Снимка: Facebook / Забелязано в