Фън шуй съвети за забогатяване

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8241221 www.24chasa.bg

Как чрез правилната подредба на дома да привлечете джакпота от СПОРТ ТОТО

Има различни трикове и методи за това как да привлечем пари и късмет в живота си. Един от тях е чрез фън шуй – древно китайски изкуство за хармонизиране на енергията.

В превод от китайски фразата „фън шуй“ означава „вода и вятър“. За да привлече късмет и пари, древната доктрина съветва да подредите всичко в определен ред. Това се отнася, както за мебелите в къщата, така и за мислите в главата.

Ако наистина искате да привлечете голямо богатство, леглото ви трябва да е разположено „обърнато“ към вратата, така че положителната енергия, късмета и парите да не се разсейват. Друго вярване е, че не трябва да се окачват рафтове над леглото, тъй като по този начин може да попречите на бъдещето забогатяване.

Според фън шуй прозорците трябва да са чисти. Ако обичате да поставяте предмети по первазите, по-добре ги преместете, защото могат да повлияят негативно на вашия портфейл. Растенията също могат да ви помогнат да забогатеете, ако не са прекалено много.

2020 година е изключително благоприятна за промяна във вашия дом. Направете го като последвате нашите съвети и може да сте новия късметлия, който да грабне някой от джакпотите в игрите на СПОРТ ТОТО. Над 3 700 000 лева са натрупани като печалба в играта „ТОТО 2 – 6 от 49“ за тази неделя. Повече от 1 300 000 лева ви очакват в играта „ТОТО 2 – 6 от 42“. В 18-ия тираж на Български спортен тотализатор са заложени и 3 000 000 лева в играта „Зодиак“.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Тя винаги е била неудобна, а търсенето й занимание самотно КОЙ Е ТОЙ Журналистът Павел Владимиров ще бъде водещ на най-новия уеб сериал у нас. "Скритата истина" ще търси отговори на редица обществени проблеми основно чрез скечове и шеги, а първият епизод, който е посветен на убития в катастрофа навръх Великден телевизионен водещ Милен Цветков

Данна стана на 16 г., направи синьо парти Чисто нова песен получи най-малката фолкпевица у нас. Данна беше възнаградена с подаръка за 16-ия си рожден ден, след като принудително беше в тримесечно творческо затишие заради коронавируса. Това е първата й самостоятелна песен, откакто започна да гради кариера. Досега тя имаше няколко дуета

Предлагат кумуване и бой в края на тържеството "Срам те е от твоите роднини, а се налага да се ожениш. Обади ми се, ще ги заместим". Така започва обява в социалните мрежи, която се превърна в хит напоследък. Предприемчива дама Николина Георгиева предлага нестандартната услуга да е гост под наем на сватба срещу заплащане