Фън шуй съвети за забогатяване

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8241221 www.24chasa.bg

Как чрез правилната подредба на дома да привлечете джакпота от СПОРТ ТОТО

Има различни трикове и методи за това как да привлечем пари и късмет в живота си. Един от тях е чрез фън шуй – древно китайски изкуство за хармонизиране на енергията.

В превод от китайски фразата „фън шуй“ означава „вода и вятър“. За да привлече късмет и пари, древната доктрина съветва да подредите всичко в определен ред. Това се отнася, както за мебелите в къщата, така и за мислите в главата.

Ако наистина искате да привлечете голямо богатство, леглото ви трябва да е разположено „обърнато“ към вратата, така че положителната енергия, късмета и парите да не се разсейват. Друго вярване е, че не трябва да се окачват рафтове над леглото, тъй като по този начин може да попречите на бъдещето забогатяване.

Според фън шуй прозорците трябва да са чисти. Ако обичате да поставяте предмети по первазите, по-добре ги преместете, защото могат да повлияят негативно на вашия портфейл. Растенията също могат да ви помогнат да забогатеете, ако не са прекалено много.

2020 година е изключително благоприятна за промяна във вашия дом. Направете го като последвате нашите съвети и може да сте новия късметлия, който да грабне някой от джакпотите в игрите на СПОРТ ТОТО. Над 3 700 000 лева са натрупани като печалба в играта „ТОТО 2 – 6 от 49“ за тази неделя. Повече от 1 300 000 лева ви очакват в играта „ТОТО 2 – 6 от 42“. В 18-ия тираж на Български спортен тотализатор са заложени и 3 000 000 лева в играта „Зодиак“.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На предсрочно освобождавене от затвора се надява касапинът от Джебел Мерт Мехмед. Той се прочу като Кървавия Мерт, след като уби 24-годишната Джейлян Юсуф и дъщеричката й Джейда, на 7 г. Тази версия се носи от известно време в малкото родопско градче, което бе разтърсено от новината за бруталното престъпление рано сутринта на 22 април 2014 г

За постоянно в ареста остава зловещата имотна измамничка Мария Спасова, става ясно от решението на апелативния спецсъд. Според магистратите ширещата се епидемия от коронавирус не е достатъчно основание съпругата на циганския барон Игнат Бенков-Начо да се прибере вкъщи. На Спасова са осигурени всички предпазни мерки

Катрин Тасева е едно от „златните момичета“ на България. Започва да тренира гимнастика още на 3 години. Дебютира в състезания при жените през 2015-а. Пробивът й на световно ниво е две години по-късно. Тогава печели първия си медал в многобоя от състезание за Световната купа – бронз в Ташкент. От тогава е в елита на художествената гимнастика