100 кила абитуриент на 35, търси си костюм

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8289554 www.24chasa.bg
Костюма, с който позира рапърът. СНИМКИ: ОФИЦИАЛЕН ПРОФИЛ НА 100 КИЛА ВЪВ ФЕЙСБУК

Рапърът 100 Кила ще навърши 35 години на 16 май и само няколко дни по-късно ще бъде абитуриент за първи път през живота си.

Самият той се похвали в профила си в инстаграм, където пусна снимка с елегантен костюм.

“Първа проба за абитуриентския, бейби! 1, 2, 3, 4, 5, 6...... 12”, написа той.

Не е тайна, че Явор Янакиев, известен като 100 Кила, е прекъснал образованието си, когато бил в десети клас, за да работи и издържа брат си.

Преди две години обаче амбициозният рапър отново се върна на ученическата скамейка и се зарече, че този път ще вземе диплома за средно образование. А когато това се случи, балът ще е паметен. И това ще стане съвсем скоро.

“Абитуриентският ми бал ще бъде на 27 май”, каза пред “24 часа” рапърът. Вече е избрал и жената, която да го придружи в щастливия ден:

“Дамата в моя живот е само една”, казва той и намеква, че любимата му ще бъде негова дама на бала. Костюмът също е избран - от любимата му марка. 

Броени дни преди бала обаче 100 Кила и всички останали зрелостници ще трябва да положат матури. Едната задължително е по български език, а другата - по избрана от тях дисциплина. Янакиев е решил вторият му зрелостен изпит да бъде по английски език. След това смята да продължи образованието си и като студент.

“Мисля да запиша в Нов български университет, ако там имат интересни предложения”, казва 100 Кила.