Краят на края след 15 декември

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8340135 www.24chasa.bg
Стилиян Иванов прогнозира смяна на властта през лятото.

Кратка и актуална астрологическа прогноза за 2020 г.

В астро анализа за “24 часа”, който направих през декември 2019-а, обещах година на дълбоки, коренни трансформации.

Промените засягат личността и обществото. За съжаление някои личности са бавно трансформиращи се и всички ние им сърбаме попарата. Всички “български реотани” е добре час по-скоро да стоплят, че това, което е било, няма как да бъде повече (написах го през декември, ама кой ти чете).

За да не си помислят някои, че някак ще им се размине, нека поясня.

Какво се случи

тези дни?

В неделя предиобед планетата на ограничението, дисциплината и структурирането Сатурн влезе в знака на личната свобода Водолей. Няколко дни преди тази дата и няколко дни след нея на изпитание са поставени добруването на хората и индивидуалността. Свободата (Водолей) е смазана от стария ред (Сатурн). Дисциплината надделява над разума.

Какво предстои?

На 11 май Сатурн ще тръгне ретроградно в зодиакалното съзвездие Водолей, а само дни по-късно - на 15 май, Юпитер също ще смени хода си, но в Козирог. Казано на популярен език - от 6 май до 18 май ще има неочаквани, внезапни и разрушителни действия за лична свобода, ако преди това тя не е получена. Под въпрос ще бъдат поставени авторитетите, властта и законите. Примитивната и необразована част от властниците ще трябва или да се скрие, или спешно да се дипломира, освен ако преди това не са взели успешно матурата на Живота пред коронавируса и вече обитават Елисейските поля.

И още!

От 25 юни до 5 юли с ретрограден ход Сатурн се връща в съзвездието Козирог. Преосмисляне и пренареждане на управленските системи и модели. Промяна на закони и норми. Смяна на лицата и на задни*ите във властта. Репресии.

Началото на края.

От 15 август до 10 септември всички “тежки” (колективни, външни) планети - Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон, ще бъдат ретроградни. И най-алчните, и най-тъпите, и най-безскрупулни политици, бизнесмени и хора от антуража им ще вдянат, че повече така не може. Урокът ще бъде научен чрез хората, които обичат.

Краят на края.

От 15 до 20 декември. Планетата на разширението Юпитер ще бъде в съвпад с планетата на ограничението Сатурн в съзвездието на личната свобода и човешко добруване - Водолей. Хепиенд или нова спирала от катаклизми - управленски, природни или здравни - и един Бог не знае, защото това зависи до колко и как сме отстояли правото си да бъдем свободни, индивидуални и отговорни.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември