НАТФИЗ вложи 3 млн. лева в сградата си на ул. "Стефан Караджа"

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8345463 www.24chasa.bg
Залата на сградата на ул. "Стефан Караджа" след ремонта - там обичайно се обявяват носителите на титлата доктор хонорис кауза.

На 24 март е официалното приключване и откриване на обекта

На 24 март фициално се приключва проекта „Модернизация и обновяване на учебната среда - гарант за повишаване качеството, привлекателността и ефективността на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“.
На 17 февруари 2020 г. Държавната приемателна комисия прие всички извършени дейности по проект - инженеринг (изготвяне на технически проекти, авторски надзор и обновяване и модернизиране на образователната инфраструктура), доставка на съвременно оборудване и обзавеждане, оценка за съответствие, строителен надзор, инвестиционен контрол, дейности по осигуряване на публичност и визуализация, управление на проекта, и прие без забележки находящата се на ул. „Стефан Караджа“, 126 сграда „Б“ на НАТФИЗ.

Проектът се осъществи с финансовата подкрепа на оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.
Проектът се изпълни от НАТФИЗ „Кр. Сарафов“. Общата му стойност е 3 018 750,16 лв., от които европейско съфинансиране 2 548 571,63 лв., национално съфинансиране 449 747,93 лв. и собствен принос на НАТФИЗ - 20 430,60 лв.

Церемонията за откриване на обект – сграда „Б“ на НАТФИЗ „Кр. Сарафов“, е на 24 март от 16 ч, на ул. „Стефан Караджа“ №126. Откриването ще бъде записано и излъчено online през електронните платформи на Академията. Поради въведеното в България извънредното положение, наложено от пандемията от COVID-19 и указанията на МРРБ за дейностите по „публичност“, заложените в проекта, финална пресконференция и откриване на обекта ще бъдат проведени по алтернативен начин - online.

"Заповядайте на електронните платформи на НАТФИЗ, за да видите проф. д-р Станислав Семерджиев, който ще представи резултатите от проекта. Използвайте социалните мрежи, за да споделите мнение и зададете въпроси, на които ректорът и екипът за управление на проекта ще отговарят online", подканват от управата на Академията.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Жанет Нейчева се хвали с връзка с Денис Теофиков Връзката плеймейтки – чалга певци явно се скрепява все повече. Съществен принос в това даде еротичната моделка Жанет Нейчева, която налази детето-чудо на попфолка Денис Теофиков. Жанет се похвали с опасната си близост с Денис, който се прочу с последната си песен, посветена на коронавируса

Мария прецака колежката си Алисия. Дали нарочно или без да иска, остава да гадаем. Звездата на "Пайнер" изпревари топ изпълнителката на конкурентната "Ара мюзик" за дует с един от любимите й партньор - Тони Стораро. Още в началото на март Алисия обяви, че е готова с парчето си с Човека-глас. "Новият ми дует е с Тони Стораро

Бразилската футболната легенда Ривалдо се радва на женски ласки в басейн. Той и половинката му Елиза се натискат във водата. Двамата в момента се намират в Уиндърмиър, Флорида. Под кадъра хубавицата е написала: "Любовен басейн", с което намеква какво е намислила за футболиста под жаркото слънце. "Златната топка" е женен за доста по-младата от него