Борисов към ген. Мутафчийски: Не ми сядай на стола. С този рейтинг ставаш рисков!

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8351338 www.24chasa.bg

Днес в Министерския съвет имаше два брифинга един след друг - на правителството и на оперативния щаб за коронавируса. След като съобщи икономическите мерки на правителството и министрите му отговориха на въпросите на журналистите, Борисов отстъпи мястото си на ген. Мутафчийски за брифинга на щаба.

После през смях каза: А, бе, я по-добре не ми сядай на стола, че с този рейтинг ставаш рисков.

Малко преди това бе излязъл експресен сондаж на "Галъп Интернешънъл", според който Бойко Борисов получава одобрението на 73% от българите, а ген. Мутафчийски - на цели 89%.

ВЕНЦИСЛАВ МУТАФЧИЙСКИ СНИМКА: Архив
ВЕНЦИСЛАВ МУТАФЧИЙСКИ СНИМКА: Архив

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Надя Валентинова е завършила поп и джаз пеене в НБУ като ученичка на поп и джаз певицата Стефка Оникян. През 1999 г. е носителка на втора награда за млад/нов изпълнител на последния официално проведен "Златен Орфей". Има още куп престижни призове. Надя е главен вокалист на хеви-метъл групата "Гранулом", Разполага с 12 различни бленди на гласа си

Таксиииии! Така с айранче в ръка писателят Калин Терзийски се опита рано вчера сутринта да си хване превоз в столицата, видяха го топпапараците на "България Днес". Натоварен с покупки, Терзийски успя единствено да протегне айрана към един от шофьорите, за да привлече вниманието му. Заради липсата на свободна ръка творецът не си сложи маска

Само 10 години изкара зад решетките касапинът Красимир Самарджийски, който наръга 42 пъти жена си Анна с джобно ножче! Ревнивият убиец получи 20 г. затвор, но с добро поведение успява да си спести половината наказание. Това става ясно от определение на съдия Петя Крънчева от Софийския градски съд, научи "България Днес"