Народният театър пуска онлайн постановката "Опит за летене" по повод Деня на театъра

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8367943 www.24chasa.bg

По повод професионалния си празник днес екипът на Народния театър реши да подари на всички свои зрители напълно безплатно онлайн излъчване на на един истински театрален шедьовър от активния ни репертоар – „Опит за летене".

"Отваряме за вас вратите на виртуалния салон на Голяма сцена точно в 19:05 часа на този адрес да се насладите на гения Йордан Радичков и спектакъла, режисиран от Стоян Радев!", пишат те на страницата си във фейсбук. 

Видеозаписът е осъществен за Народен театър „Иван Вазов” от Стефан Н. Щерев, а в него участва вече покойния актьор Йосиф Шамли. Това е и начин трупата да се поклони и към него в този ден, уточняват от Народния театър.

Освен него в постановката "Опит за летене" зрителите ще видят също Георги Мамалев, валентин Танев, Павлин Петрунов, Христо Петков, Стелиан Радев, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Зафир Раджаб, Марин Янев, Мария Каварджикова, Благовест Благоев и Николай Урумов. Сценографията на спектакъла е дело на Венелин Шурелов, музиката . е на Теодосий Спасов и костюмите са направени от Елица Георгиева. 

"С намигване ви напомняме, че за да се насладим на предстоящото представление, ви молим учтиво да не използвате вашите мобилни телефони за друго, освен за достъп до стрийминг платформата ни в YouTube. ЖЕЛАЕМ ВИ ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!", пишат още от екипа на Народния театър.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ана Мария от "Игри на волята" остави мотора и разчита на двата си крака, за да стигне до любимия мол. Топпапараците на "България Днес" изловиха красавицата без любимия й превоз да препуска към търговския център. Ана Мария обаче не изневери на спортния си стил и за разлика от засуканите кифли атакува магазините с клин и маратонки

На косъм от смъртта се разминава бившият победител в "Биг брадър" Мирослав Атанасов. Известният като "ревльото" мъж, получава инсулт, дни след като навършва 40 години. Благодарение на добрата намеса на лекарите, брадърът прескача трапа.  Миро, който развива успешен бизнес, попада в болницата в началото на март

На колело, с куче и видимо отслабнал. Това е равносметката за Явор Бахаров близо четири месеца след като бе сгащен в Банско посред пладне да шофира пиян и под въздействието на кокаин и марихуана. "България Днес" улови актьора да джитка с велосипед из столицата. Завързал кучето си на каишка за колелото, Бахаров търчеше по задачи