Как прекарва самоизолацията Шварценегер - с уиски, шах и магаре

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8385040 www.24chasa.bg

Холивудска звезда Арнолд Шварценегер се е изолирал в домашна обстановка с уиски и магарето Лулу, съобщи RTL.

В инстаграм той непрекъснато коментира за Лулу: "тя не е най-добрият партньор по шах, но стигнахме до там. Ако сте отлагали нещо като учене на шах заедно със семейството си, използвайте времето си, което обикновено прекарвате навън".

Както писахме по-рано актьорът е взел решение да отдели 1 милион долара и ги даде на известната фондация „Frontline Responders“. От своите профили в социалните мрежи бившият губернатор призова американците да си останат вкъщи и да направят дарение също като него, всеки според възможностите си. Така за отрицателно време последователите му събраха още половин милион долара.

Въпросната фондация, подкрепена от Шварценегер, иска да помогне на лекарите, които са на първа линия в болниците, като им осигури защитни облекла и всичко друго, необходимо им за работата, за да бъдат защитени от коронавируса. До момента тя е събрала близо 3,3 милиона долара.

„Лекарите, сестрите и целият персонал са истинските екшън герои. Аз само ги имитирал във филмите ми. Ние имаме възможността и задължението да им осигурим предпазни средства срещу вируса, с който те се борят“, посочва актьорът.

По думите на Шварценегер най-малкото нещо, което хората могат да направят, за да подкрепят медиците, е да им купят маски.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ана Мария от "Игри на волята" остави мотора и разчита на двата си крака, за да стигне до любимия мол. Топпапараците на "България Днес" изловиха красавицата без любимия й превоз да препуска към търговския център. Ана Мария обаче не изневери на спортния си стил и за разлика от засуканите кифли атакува магазините с клин и маратонки

На косъм от смъртта се разминава бившият победител в "Биг брадър" Мирослав Атанасов. Известният като "ревльото" мъж, получава инсулт, дни след като навършва 40 години. Благодарение на добрата намеса на лекарите, брадърът прескача трапа.  Миро, който развива успешен бизнес, попада в болницата в началото на март

На колело, с куче и видимо отслабнал. Това е равносметката за Явор Бахаров близо четири месеца след като бе сгащен в Банско посред пладне да шофира пиян и под въздействието на кокаин и марихуана. "България Днес" улови актьора да джитка с велосипед из столицата. Завързал кучето си на каишка за колелото, Бахаров търчеше по задачи