Интернет предизвикателство върна известните в детството

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8405131 www.24chasa.bg
Белослава като малка с майка си Анета Сотирова и баща си Борислав Стоянов

Ицо Хазарта, Орлин Павлов и Мая Нешкова се включиха

Във време на епидемия хората може да си стоят вкъщи и да не се доближават на по-малко от метър до другите, но това не означава, че са самотни. Причината е нещо, което нито може да видим, нито да докоснем - интернетът. Чрез него проникваш в света на хора, намиращи се на другия край на света. А изолацията прави действителността все по-виртуална. Там се пренесоха концертите и театърът. Че какво да прави човек, ако не да се рови из интернета, но и това омръзва. Затова предизвикателствата добиха такава голяма популярност.

Може би едно от първите е публикуването на детски снимки онлайн. Разбира се, то веднага роди поредната шега - като затвориха салоните за красота и известните започнаха да си пускат детски снимки.

Но, от друга страна, кой не иска да си спомня най -безпроблемния период от живота си, особено сега? Така че стотици хора отвориха старите си албуми, за да намерят в тях вече позахабени фотоси, много от които черно-бели. Българските звезди също се включиха, при това с повече от една снимка. 

Така направи Мая Нешкова, която припомня не само какво дете е била. Тя публикува няколко кадъра. На един от тях е все още млада певица, хваната, докато пее, както винаги с широка усмивка на лицето. Друга е с новородените ѝ близначки, които държи в ръце. Двете прекрасни момичета през януари навършиха 24 години. Задължително за предизвикателството обаче е именно снимка от детските години. Певицата публикува фото с Дядо Мраз, който ѝ дава подарък. “Времената, когато пеехме, че коминчетата пушат, а не да ти викат пожарна, защото си си запалил камината!”, написа Нешкова, визирайки как преди около седмица я навестили огнеборци заради подаден фалшив сигнал.

Орлин Павлов

качи

предизвикателството

на следващо ниво

Той публикува не снимка, а видео от детските си години. “Какво е това на брадата ти”, пита го човекът, който държи камерата. “Раничка”, отговаря все още малкият певец, докосвайки бялата лепенка на лицето си. “Това е Орльо”, представя го снимащият. “Орлин Павлов”, поправя го момчето.

От клипа си личи, че певецът винаги е носил позитивизъм и усмивката не е слизала от лицето му. Може би заради това гласът зад камерата го описва като добродушко. В кадър освен приятелите му се появява и по-голямата му сестра.

Калин Вельов също публикува своя детска снимка, която, ако не бе уловен в кадър, едва ли би си спомнил. Причината е, че е много малък - едва около 2-годишен. На фотото обаче прави неща за големи. Заедно със сестра си се е качил на магаре. От физиономиите на двамата малчугани личи, че са много щастливи, защото са им позволили това приключение.

“На магарето на дядо

ми е най-добре

Със сестра ми Милена, с. Пастра, 1975 г.”, уточни в инстаграм музикантът. Колежката му Нина Николина бе сред първите, коментирали фотото. “Еее, ама много сте сладки! Браво, страхотна снимка”, написа тя.

С два кадъра в предизвикателството се включи и актрисата Силвия Петкова. Те са направени в два напълно различни момента. Единият е от зимата и тя седи в скута на Дядо Коледа, а на втория се излежава на финия пясък на плажа. Едно е нещото, което ги обединява - голямата усмивка на лицето на малкото момиче. “Ето и малкото Силванче”, написа шеговито Петкова.

“Предизвикателството прието”, публикува във фейсбук профила си и журналистката Искра Ангелова. “Няколко снимки, които баба ми Пепа (бог да я прости) си беше сложила в рамка по този начин. Вляво - аз на 24. Вдясно - като младата Багряна във филма с Йоско Сърчаджиев и Катя Паскалева “Животът, който исках да бъде поема” (на 20), долу вляво - аз в Америка (27), до мен тати като млад (само очи), а под него аз с мама като малка”, уточни за всяка снимка Ангелова.

Ицо Хазарта също се включи в предизвикателството. На фотото той държи в ръцете си играчки и очевидно

не е доволен,

че го снимат,

защото има гневна физиономия на лицето си. Освен това е отворил широко устата си, заради което феновете му се пошегуваха в коментарите, че от малък е гладен. “Гладен” е заглавието на един от последните хитове на рапъра.

Кулинарката Божана Кацарова също публикува своя детска снимка. “Очевидно нищо не се е променило... Все още щастлива, все още в кухнята”, написа Кацарова. А тя не излиза оттам и по време на карантина. Именно сега показва различни рецепти в инстаграм профила си.

Интернет предизвикателство върна известните в детството

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ана Мария от "Игри на волята" остави мотора и разчита на двата си крака, за да стигне до любимия мол. Топпапараците на "България Днес" изловиха красавицата без любимия й превоз да препуска към търговския център. Ана Мария обаче не изневери на спортния си стил и за разлика от засуканите кифли атакува магазините с клин и маратонки

На косъм от смъртта се разминава бившият победител в "Биг брадър" Мирослав Атанасов. Известният като "ревльото" мъж, получава инсулт, дни след като навършва 40 години. Благодарение на добрата намеса на лекарите, брадърът прескача трапа.  Миро, който развива успешен бизнес, попада в болницата в началото на март

На колело, с куче и видимо отслабнал. Това е равносметката за Явор Бахаров близо четири месеца след като бе сгащен в Банско посред пладне да шофира пиян и под въздействието на кокаин и марихуана. "България Днес" улови актьора да джитка с велосипед из столицата. Завързал кучето си на каишка за колелото, Бахаров търчеше по задачи