Любимият ви вестник с 8 страници повече в събота

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8428990 www.24chasa.bg

Легендарният съботен брой с допълнителни страници за проверка на развитието на децата и семейството

Ще оцелеят само информираните и психически съхранените

Голяма промоция ви очаква в събота. Любимият на поколения българи съботен “24 часа” идва още по-интересен с безброй умни, честни и увлекателни текстове за уикенда.

От тази събота - с 8 страници допълнително. Невероятно улеснение в епидемията - излизаш веднъж в събота и вземаш четива за цели два дни.

Освен всичко друго и изключителният тест за малки деца: проверете тяхното развитие след месец изолация - авторска продукция на психоложката и художничка Венета Гергова. Забавлявайте ги малко без облъчване от екран. Неоценимо удоволствие и полза. Не оставайте без хляб за душата и без важна информация за тялото. Ще оцелеят само добре информираните и психически съхранените. 

Търсете по работещите хранителни магазини и бензиностанциите освен на традиционните места за продажба на вестници.  

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена