Кралските сладкари споделиха рецепта за великденски бисквити

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8437187 www.24chasa.bg
СНИМКА: theroyalfamily

"Кралските сладкари са развълнувани да споделят с вас своята рецепта „Подправени великденски бисквити“, за да се насладите през Великденския уикенд". Това написаха от кралското семейство като публикуваха видео с рецептата.  

Те даже отправиха предизвикателство към феновете да публикуват свoи рецепти с тага #RoyalBakes.

А ето и рецептата за "Подправени великденски бисквити“:

Основа:
350 грама брашно
5 грама сода бикарбонат
10 грама настърган джиндифил
5 грама канела
125 грама обезсолено масло
175 грама лека кафява захар
1 яйце
60 грама златен сироп
Глазура
2 белтъка на яйца
600 грама пудра захар за глазура
Оцветител по ваш избор

Направа:
- предварително се загрява фурната на 170 градуса
- смесвате брашното, содата и подправките в купа
- допълвате маслото, докато стане сместа
- допълвате захарта
- след като всичко е готово, допълвате яйцето и сиропа
- бъркате докато се получи тестото
- разстелете тестото с дебелина от 5 милиметра
- използвайте форми, с което да изрежете бисквитите
- поставете готовите бисквити върху незалепващо фолио и печете 12-15 минути в средата на фурната
- печете докато бисквитата запазва формата си, когато е допряна и е златиста на цвят
- оставете ги да изстинат преди да сложите глазурата

Направа на глазурата
- разбърквате единия белтък и захарта и разбивате, докато стане хомогенна смес
- глазурата тряба да е плътна
- добавете евентуално втория белтък, за да имате достатъчно глазура

Вижте тази публикация в Instagram.

The Royal pastry chefs are excited to share their 'Spiced Easter Biscuits' recipe with you to enjoy over the Easter weekend. ?? Chefs hats at the ready, let us see your creations by tagging #RoyalBakes! Find the full recipe and method below: Biscuit base: 350g plain flour 5g bicarbonate of soda 10g ground ginger 5g cinnamon 125g unsalted butter 175g light soft brown sugar 1 egg 60g golden syrup Icing: 2 egg whites 600g icing sugar Food colouring of your choice! Biscuit Method: • Preheat the oven to 170 C // 340 F • Mix together the flour, bicarbonate of soda and spices in a bowl • Add the diced butter and mix until a crumb texture • Add the sugar • Once all of the above is combined, add the egg and golden syrup • Mix until a dough is formed • Roll the dough to a thickness of 5mm • Use biscuit cutters or a paper pattern to cut into desired shape • Place the biscuits on a non-stick mat, or parchment paper and bake on the middle shelf for 12-15 minutes • Bake until the biscuits maintain their shape when touched and are golden in colour • Cool completely before icing Icing Method: • Add 1 egg white to 600g of icing sugar and beat until smooth • The icing should pipe smoothly and be able to hold when piped as a line • To cover all the biscuits with icing add extra egg white to thin the mixture • Decorate and enjoy! #Easter #EasterBunny

Публикация, споделена от The Royal Family (@theroyalfamily) на

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ана Мария от "Игри на волята" остави мотора и разчита на двата си крака, за да стигне до любимия мол. Топпапараците на "България Днес" изловиха красавицата без любимия й превоз да препуска към търговския център. Ана Мария обаче не изневери на спортния си стил и за разлика от засуканите кифли атакува магазините с клин и маратонки

На косъм от смъртта се разминава бившият победител в "Биг брадър" Мирослав Атанасов. Известният като "ревльото" мъж, получава инсулт, дни след като навършва 40 години. Благодарение на добрата намеса на лекарите, брадърът прескача трапа.  Миро, който развива успешен бизнес, попада в болницата в началото на март

На колело, с куче и видимо отслабнал. Това е равносметката за Явор Бахаров близо четири месеца след като бе сгащен в Банско посред пладне да шофира пиян и под въздействието на кокаин и марихуана. "България Днес" улови актьора да джитка с велосипед из столицата. Завързал кучето си на каишка за колелото, Бахаров търчеше по задачи