"168 часа": Ванга предупреждава - след заразата от жълтата раса идва метеорит

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8441087 www.24chasa.bg

Пророчицата предрекла, че на Щатите ще им бъде размахан пръст и нещо ще им се случи в края на 2020 г.

Стоян Петров е бил преводач на Ванга от руски език, а по-късно създава филм за нея.
Стоян Петров е бил преводач на Ванга от руски език, а по-късно създава филм за нея.

В предишния брой на "168 часа" от първо лице ви разказахме как през 1995 г. пред руски журналисти Ванга предсказва болест, която ще покоси целия свят, когато настъпят петте двойки. В днешния ви представяме още едно нейно пророчество оттогава, според което Земята ще бъде застрашена от метеорит.

"Леля Ванга ми каза, че когато настъпят петте двойки, освен болестта ще се случи и събитие от планетарен мащаб, което ще повлияе на живота на всички хора - споделя пред "168 часа" преводачът й от руски и режисьор на филма за нея Стоян Петров. - Може да бъде падането на метеорит или някакво

силно изменение на слънчевата активност

След като видяхме, че епидемията с вируса се сбъдна, започнахме да се страхуваме и от второто й предсказание.”

Любопитното е, че когато Стоян Петров съобщава за болестта и метеорита в края на миналата година в руско вечерно шоу, физик потвърждава думите му чрез статистически данни.

“Космологът Антон Роженков обясни, че обикновено метеоритите падат пролетта, есента, февруари или декември (струпването на петте двойки е точно през тези месеци - бел. ред.) - допълва Петров. - А според научната статистика такива събития винаги се наблюдават през високосни години.”

Предсказанието на Ванга се потвърждава и от факта, че в началото на март тази година от НАСА обявиха, че на 29 април астероид с широчина между 1,7 и 4 км ще премине край Земята. Но не се очаква да се сблъска с планетата ни. "Ако се случи обаче, размерите му са достатъчно големи, за да предизвика глобални последици", допълниха от агенцията. Очаква се небесното тяло да премине на 6 290 589 км от планетата ни със скорост от 31 319 км/ч. Именно затова се смята за потенциално опасно за човечеството.

“Роженков допълни, че тези метеорити са големи и могат да се следят, но имало и други, които са по-малки и не могат да се прехванат - обяснява преводачът. - Те са с диаметър от 20 до 300-400 м и са изключително опасни, защото не изгарят докрай. Падането им на земната повърхност

се равнява на няколко бомби

и взривове, в пъти по-мощни от атомните в Хирошима и Нагасаки. Притесняваме се, защото Ванга тогава ни каза да пресметнем сами кога ще станем свидетели на предсказанията й. Едното го видяхме, страхувам се да видя и другото.”

Добрата новина в случая е, че според племенника на пророчицата Огнян Стоянов това, което ще преживеем тази година е само предупреждение.

Какво по-страшно ни очаква според думите на Огнян Стоянов, четете тук.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата