"168 часа": Тест на Милен Цветков: Направи ми сандвич с краставички!

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8529249 www.24chasa.bg
Милен Цветков

Не съм учила в хранително-вкусовия техникум, много ти здраве, изригва Васка Шушнева

Внимавай да не ме удариш някъде, защото тия с ПТП-та най-много ги мразя. Карай внимателно.”

Това казва Милен Цветков на Васка Шушнева, момиче от екипа му, което помолил да го вземе от болницата след операцията на менискус.

“Качвайки се в колата му, той ме предупреди - споделя пред "168 часа" тя. - Всъщност извика ме още в 6,40 ч. сутринта. Позвъни ми и ми каза: “Нали постоянно ми обясняваш, че си правена в тежкотоварен камион и си израснала с нафта, защото баща ти е международен шофьор.

Ела да ме вземеш

от болницата,

защото си скъсах менискуса. Оперираха ме, но не мога да си оставя колата на паркинга, затова вземи такси и ела да ме прибереш.” Тогава аз имах една малка количка, а Милен продължи: “Добре де, а ти можеш ли да караш ауди, защото с твоята малка...” Аз му казах, че ако човек умее да шофира, няма значение на каква кола ще се качи. Пристигнах и се качих в стаята му. Беше гол, с една препаска през кръста. “Не ме гледай - отсече той. - Лекарят каза, че не мога да си обуя гащите. Вземай ми документите и багажа и да тръгваме.” Оказа се, че асансьорът не работи, и трябваше с патериците да слиза по стълбите. Представете си го само с препаската и учещ се да ходи с патерици. Когато влязохме в колата, ме предупреди с тези думи, които ви казах преди. Благополучно стигнахме и пред тях и Милен рече: “Сега, ако го паркираш долу в гаража на толкова сложно място, тогава съм те признал.” Аз се справих и той каза: “Браво, ма, сандвичи няма да правиш, но ще станеш шофьор. Много добре караш.”

След това

бащата на Васка докарва инвалидната количка,

с която Милен Цветков води предаването си.

Намекът за сандвичите е друга история между двамата, чрез която журналистът искал да тества момичето. Те се срещат за първи път, когато Шушкова е изпратена като студентка по политически науки да участва в неговото предаване.

Как Милен Цветков й прави теста с краставичките, четете тук.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Чайче успокоява бизнесмена Росен Чолов-Чолата, което той пийва в компанията на яки другари. В тази обстановка изловиха оправдания за сводничество бизнесмен топпапараците на "България Днес". Разпознали бившата половинка на манекенката и невръстна майка Ирена Милянкова, гости на заведението умуваха дали "приятелите" на Чолата не са просто охраната

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога