Тренд - партийното знаме в маските на депутатите

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8630887 www.24chasa.bg
По идея на най-новия си колега - Деан Станчев (централно на снимката), депутатите от ВМРО са с маски в цветовете на партийното знаме. СНИМКА: Николай Литов

ВМРО си ушили специално в червено и черно, БСП, без да се наговарят, бяха в червено

Нова мода се забелязва в парламента в последните дни - маските на част от депутатите са в цветовете на партийните им знамена.

Народните представители носят маски в пленарната зала в изпълнение на санитарните изисквания за времето на обявената извънредна епидемична обстановка заради коронавируса. Повечето от тях са със стандартни предпазни средства, но за други маската вече е моден аксесоар. А трендът в парламента е да се отличаваш партийно и по нея.

В червено и черно прикриват лицата си от известно време насам депутатите от ВМРО. Маските в партийните цветове са шити специално. Идеята е на най-новия депутат от групата на войводите - Деан Станчев от Шумен, който ги подарил на колегите си.

“Маските ни правят една безлика маса. Хубаво е да има идентификация и да е ясно кой какви идеи изповядва”, обясни пред “24 часа” съпредседателят на групата на “Обединени патриоти” Искрен Веселинов.

Повечето от депутатите от БСП пък вчера бяха с червени маски. При тях обаче няма организиране или наговаряне, партийният цвят е избран случайно. А при дамите - явно и според тоалета. Надя Клисурска бе с червено сако, а Смиляна Нитова-Кръстева - в костюм в същия цвят.

“Така си личи, че сме в един отбор, съдията по-лесно може да ни различава”, коментира с чувство за хумор Димитър Данчев от БСП, който единствен от мъжете бе с червена маска. Разказа, че си я купил, защото му харесва цветът, а и го свързва с партията си.

  

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На 11 и 12 юли в студийния комплекс на Фен Фолк ТВ в София се проведоха селекциите за допускане до участие в "Детски Пирин Фолк" и Конкурсите за нова авторска песен и изпълнителско изкуство на "Пирин Фолк" Сандански 2020. Силната притегателна сила на фестивала събра на едно място участници от 8 до 80 години – всеки от тях силно мотивиран да се

С влогърство може да се живее в България КОЙ Е ТОЙ Слави Панайотов е най-известният и успешен влогър у нас. По-известен е и като Слави The Clasher, основател на едноименния български YouТube канал в мрежата за споделяне на видеосъдържание. Роден е през 1986 г. в Пловдив, завършва университет в Холандия със специалност хотелиерство и туризъм

Спортът е здраве! Спортът е дълголетие! Да бъдеш активен е от съществено значение, поради толкова много причини. Поддържането на добра форма е само една от тях. Хората, които спортуват редовно, както и професионалните спортисти знаят, че бягането и бързото ходене са сред най-полезните активности за нашето здраве