Известните показаха за 1 юни какви деца са били (Галерия)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8649430 www.24chasa.bg
Дони като малък СНИМКИ: ОФИЦИАЛНИ ИНСТАГРАМ ПРОФИЛИ НА ЗВЕЗДИТЕ

Всеки е бил дете, включително и талантливите хора, които гледаме на малкия екран и на които често се възхищаваме и се опитваме да подръжаваме. Само че детското у човек не бива да умира с възрастта. Известните българи ни припомниха това именно днес на 1 юни - денят на детето, като публикуваха своя снимка от времето, когато са били малки.

Сред тях е певецът Дони. Личи си, че от детските си години досега лицето му почти не се е променило. "Моя милост, в килийното училище! Честит 1 юни", написа той в инстаграм. Неговата половинка Нети също се включи. Тя е хваната в кадър, изправена като струна с ръце точно до тялото. Зад нея седят вероятно съучениците й и я слушат как рецитира. "Ей така празнувахме 1 юни", добави тя към снимката. 

Ицо Хазарта също честити празника на всички малчугани със снимка. На нея е още дете, което с широка усмивка седи на стол в полупразно заведение. 

Две млади певици също си припомниха най-безгрижното време от живота й. Едната от тях е Дара. Тя публикува няколко кадъра с по-големия си брат Йордан. На всички тях е усмихната до уши - навик, който е запазила и до днес. Другата е Прея. Тя пусна забавно фото, на което носи червен нос, вероятно опитвайки се да разсмее някого. "Никога не пораствайте", шеговито допълва певицата. 

Орлин Павлов пък честити празника на детето, публикувайки кратко видео, в което е уловил дъщеря си Елизабет и половинката си Диана Великова. Той държи в скута малката си наследничка, като и двамата седят зад пиано. Павлов е хванал ръчичката й и леко натиска клавишите с нея. "Сладка Елизабет, честит празник", пожела й той. 

Фото на Павлов като дете
Фото на Павлов като дете