Нина Добрев се подстрига вкъщи под напътствията на холивудски фризьор, облечена в торба за боклук

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8654318 www.24chasa.bg
Нина Добрев (горе) и Риана Капри постригват косите си паралелно. СНИМКА: Инстаграм

Нина Добрев в ролята на фризьорка. Не става дума за поредния холивудски филм, в който участва, а за уменията, които придобива по време на пандемия.

Тя публикува видео как подстригва косата си под напътствията на звездната фризьорка и нейна добра приятелка Риана Капри. Целта беше да покаже на феновете си как да направят същото в дома си, спазвайки карантината.

“Никога не съм подстригвала косата си, което ме изненадва. Правила съм доста глупави неща през живота си, но това не е едно от тях. Мисля, че бях достатъчно умна, за да знам, че ще е катастрофа”, шегува се Добрев.

Освен ножици и гребен изненадващо ѝ трябваше и торба за болкук, след като беше забравила да си набави пелерина за подстригване. Направи в нея дупки за ръцете и главата си. “Ще нося това на вечеря, когато светът се върне към нормалното си състояние”, пошегува се Добрев. “Ако някой може да накара торба за боклук да му стои добре, това си ти и Миси Елиът”, със смях ѝ отвърна Капри.

Малко преди това актрисата подстрига и новия си приятел - трикратния олимпийски шампион в дисциплината сноуборд Шон Уайт. 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Таксиииии! Така с айранче в ръка писателят Калин Терзийски се опита рано вчера сутринта да си хване превоз в столицата, видяха го топпапараците на "България Днес". Натоварен с покупки, Терзийски успя единствено да протегне айрана към един от шофьорите, за да привлече вниманието му. Заради липсата на свободна ръка творецът не си сложи маска

Само 10 години изкара зад решетките касапинът Красимир Самарджийски, който наръга 42 пъти жена си Анна с джобно ножче! Ревнивият убиец получи 20 г. затвор, но с добро поведение успява да си спести половината наказание. Това става ясно от определение на съдия Петя Крънчева от Софийския градски съд, научи "България Днес"

Илиян Михов-Баровеца стана учител на годината! Музикантът и певец, който преподава в столичното 144-о СУ "Народни будители", беше избран за учител на годината след гласуването на 130 негови колеги. Преди дни изпълнителят получава грамота, която да потвърди заслуженото му отличие. "Признанието е много сладко