Сърцето ми е тук - в красивия изгрев на Каваците

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8668612 www.24chasa.bg
Снимка от Каваците на Любомир Николов

Изгряващото до червено слънце над морето при Каваците е любима гледка за Любомир Николов от Велико Търново. Той улавя точно такава красота в снимка и с нея се включи в патриотичния проект на “24 часа” “Сърцето ми е тук”.

“Това лято стават 25 години, откакто открих това чудно място. Когато за пръв път отидох в комплекса Смокините, бях удивен от вътрешния двор, миришещ на здравец, от цветните алеи отпред на хотела и от подлеза, който водеше през шосето до пътеката с базалтови плочи, отиваща чак до брега”, разказва той.

Любомир реши да участва в проекта ни не с една, а с две красиви снимки. На втората показва пясъчните лилии, които могат още да се видят на любимите му Каваци. “Най-интересното е, че знаех за тях, но не им обръщах внимание. И когато преди пет години написах разказ за тези бели, фини, красиви и малко аристократични цветя, никнещи на най-невероятни места върху пясъка, чак тогава се вгледах отблизо в тях”, разказва той. И добавя: “Какво му трябва на човек, лято, море, смокини, пясъчни лилии и... още нещо!”

Покажете и вие своето любимо място, където обичате да се връщате често, където е останало сърцето ви, като разкажете за него на следните имейли: onlinevgb@gmail.com и 24ojivlenie@24chasa.bg.

Може да пращате и кратки видеа от мястото, което ви прави щастливи. Най-хубавите снимки и видеа ще бъдат публикувани във вестника и на сайта ни.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На 73-годишна възраст легендарният треньор Люпко Петрович живее по-здравословно от всякога! В това се убеди лично репортер на "България Днес". Сръбският специалист, който за последно през миналата година води ЦСКА-София, е започнал редовни СПА процедури. Освен това е отказал цигарите и е намалил алкохола

На море семейно си изкарва почивката бившият депутат Добромир Гущеров, видя "България Днес". Милионерът е заедно със съпругата си, дъщеря си Мартина и нейния годеник, футболиста Димитър Евтимов, край морето. Преди да се отправи към плажната ивица, фамилията сяда в заведение край брега за чаша освежаващо кафе

Любопитна и провокативна реклама заснеха заедно най-сексапилната спортна репортерка в Италия Дилета Леота и голямата звезда на "Милан" Златан Ибрахимович. Двамата застанаха зад камерата в клип на популярна компания за индивидуални фитнес тренировки. За целта красивата италианка нахлузи боксови ръкавици и започна да удря плочките по корема на