Георги Шопов е победителят в "Гласът на България"

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8701419 www.24chasa.bg
Снимки: "Гласът на България"

Георги Шопов победи в тазгодишното издание на музикалното шоу "Гласът на България". Той бе участник от отбора на Иван Лечев и си тръгна от шоуто с награда от 50 хил. лв. и приза "Гласът на България".

На четвърто място финишира Елена Сиракова, с бронз си тръгна Керана, а на крачка от победата бе Йоана Сашова. 

До финала тази вечер достигнаха 8 от участниците - по двама от отборите на всички ментори.

Георги Шопов и Пламен Бонев бяха претендентите за победа от отбора на Иван Лечев. Михаела Филева бе заложила на Елена Сиракова и Илин Папазян. Камелия се състезава с гласовете на Керана и Кристина Дончева. Графа пък се бори за поредна победа с Йоана Сашова и Александър Георгиев. След зрителско гласуване останаха само четирима - Елена Сиракова, Йоана Сашова, Керана и Георги Шопов.  

Отборът на Камелия бе най-печеливш тази вечер. Керана си тръгна с победа в зрителско гласуване за наградата на спонсор на предаването. Тя си извоюва правото и възможността да запише ново парче с музика на световноизвестни артисти. Другата финалистка на Камелия пък - Кристина, не успя да грабне победата, но се окичи с годежен пръстен. На една от репетициите за финала любимият й мъж я изненадва с бижуто и предложение за брак. Камелия не успя да сдържи сълзите и за нея бе изключително вълнуваща вечер.