Антон Радичев се връща към сериалите, влиза във втория сезон на “Ол инклузив”

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8756382 www.24chasa.bg

Седем години след края на последния сериал, в който участва - “Етажна собственост”, доайенът Антон Радичев се връща към телевизионния хумор. Той ще участва във втория сезон на комедията “Ол инклузив”, и то със специално написана за него роля.

Антон Радичев ще изиграе руснак, който пристига в България заради дъщеря си. А това е и една от главните героини в забавния сериал, който се излъчваше през пролетта по Нова тв.

Малко след като става ясно, че “Ол инклузив” ще има втори сезон, продуцентът му Краси Ванков се свързва с Радичев, за да го попита дали ще се съгласи да се включи. “Ние се познаваме отдавна, работехме заедно и по “Етажна собственост”. Веднага се съгласих”, разказа Радичев пред “24 часа”. Оказва се, че сценаристът Иван Ангелов подготвя историята за продължението, като специално създава образа на руснака за Антон Радичев.

Така след дългите месеци на изолация на 7 юли актьорът влиза в активен работен режим. Тогава ще е във Велинград, където снимките по сериала вървят от понеделник, 29 юни. Радичев ще участва в 7 епизода.

“Ол инклузив” показа преживяванията на две приятелски семейства по време на лятната им почивка на морето с много смях и непринудени случки. Сега те се отправят към нова дестинация, а какво се случва с тях, Нова тв ще покаже най-вероятно наесен.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На 11 и 12 юли в студийния комплекс на Фен Фолк ТВ в София се проведоха селекциите за допускане до участие в "Детски Пирин Фолк" и Конкурсите за нова авторска песен и изпълнителско изкуство на "Пирин Фолк" Сандански 2020. Силната притегателна сила на фестивала събра на едно място участници от 8 до 80 години – всеки от тях силно мотивиран да се

С влогърство може да се живее в България КОЙ Е ТОЙ Слави Панайотов е най-известният и успешен влогър у нас. По-известен е и като Слави The Clasher, основател на едноименния български YouТube канал в мрежата за споделяне на видеосъдържание. Роден е през 1986 г. в Пловдив, завършва университет в Холандия със специалност хотелиерство и туризъм

Спортът е здраве! Спортът е дълголетие! Да бъдеш активен е от съществено значение, поради толкова много причини. Поддържането на добра форма е само една от тях. Хората, които спортуват редовно, както и професионалните спортисти знаят, че бягането и бързото ходене са сред най-полезните активности за нашето здраве