Направите ли това, можете да спечелите милиони

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8763969 www.24chasa.bg

В самото начало на юли игрите на Спорт Тото зашеметяват с мащабни възможности за разнообразни печалби. След като тото милионерите станаха точно 110, тяхната група може рязко да се увеличи още този четвъртък по време на 53-ия тираж.

Печалбите в тиража на 2 юли могат да смутят и най-големите песимисти.

В любимата на три поколения игра „6 от 49“ джакпотът ще достигне до приятната за броене сума от 2 250 000 лева. Същият ден можете да рестартирате късмета си и в играта Втори тото шанс на „6 от 49“, където печалбите са до 120 000 лева.

Още една възможност да влезете в престижния клуб на тото милионерите е играта „Тото 2 – Зодиак“. В нея печалбите са до 3 000 000 лева, а това означава, че имате ли късмет, те могат да бъдат ваши.

Банковите ви сметки ще се задъхат от солиден полезен товар, когато спечелите джакпота в играта „6 от 42“. Шест печеливши числа са достатъчни да добавите 720 000 лева към досегашните си спестявания и още 85 000 лева от Втори тото шанс на същата игра.

А тези, които имат непоколебимо намерение да почерпят, след като спечелят, могат да отбележат поне три позиции в играта Тото Джокер. В нея джакпотът ще достигне до 40 000 лева, а такава сума е напълно достатъчна за бурно парти навсякъде по света.

Екстрите могат да станат още по-големи с печалбите от играта „5 от 35“. В нея всеки залог участва в две тегления, както и във Втори тото шанс. Дори за тези, които не са били сред редовните посетители на часовете по математика, е ясно, че с един залог ще имат три шанса за печалби.

Забележете, че Спорт тото системно раздава чрез жребий и допълнителни печалби, които приоритетно са нови автомобили. А какво по-хубаво от това да си направите комбинация от купища пари с чисто нова кола? От началото на годината са спечелени девет автомобила и това ще продължи.

Запишете си номер 0700 17 771! На него ще получите съдействие за ползването на сайта www.toto.bg, както и пълна информация свързана с числовите и моментните лотарийни игри. Телефонната линия ще е на ваше разположение всеки ден от 7:30 до 19:30 часа. Цената на обаждането е съгласно личния ви тарифен план. А на въпроса дали ще спечелите от тотото, ще получите отговор от 18:30 ч. по БНТ 1. Тогава ще бъдат изтеглени печелившите числа, а всеки желаещ може да направи залози най-късно до 18:00 ч. в четвъртък.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Кой като нея! Антония Петрова пори южните морета с яхта и семейство! "Семейство Батинкови плаваме и ветроходстваме по архипелаг Спорадите! Стартирахме от Волос, през всички интересни точки в континенталната част на юг, до островите Скопелос, Скиатос, Алонисос, Скирос и още много необитаеми острови, до които може да се стигне само с яхта

Под наем е обявена луксозната резиденция на Евелин Банев-Брендо, показа проверка на "България Днес". Две години след мистериозното изчезване на осъдения в три държави "кокаинов крал" ултраскъпата му къща си търси нови обитатели, става ясно от обява в близка до него агенция за недвижими имоти. Исканата цена за наем е умопомрачителните 6000 евро (12

Надя Панкова Използването на дезинфектанти по време на коронаистерията е намалило с 50% проявите на други заразни болести извън COVID-19. Това обяви вчера доц. д-р Ангел Кунчев на първия уебинар, организиран по темата коронавирус съвместно с Националната пациентска организация и БЧК. "Докато няма лекарство или ваксина