Заредете късмета си със Спорт Тото

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8772778 www.24chasa.bg

Бясната надпревара за космически печалби от тотото навлиза в абсолютния си пик с талоните на моментните лотарийни игри. Печалби, достигащи милиони, очакват избора, който може да внесе съществени промени в живота ви.

Не пропускайте възможностите да изтриете финансовите си притеснения с главозамайващите суми, скрити под скреча на играта „Разбий трезора“. В тази емблематична игра са заложени трудните за спестяване, но изключително приятни за харчене три топ печалби по 1 000 000 лева.

Можете да се присъедините към безгрижната компания на тото милионерите и с моментната лотарийна игра „60 години СПОРТ ТОТО“! Не се колебайте да си дадете шанс за някоя от трите печалби по 1 000 000 лева.

Участвайте в напористата акция по търсене на крупни суми и с талоните на „Златната акция“. С инвестиция от 5 лева може да заявите правото си на собственост върху разнообразни печалби до 500 000 лева.

Не забравяйте и класическите методи за забогатяване, намиращи се в числовите игри на Спорт Тото. За тиража в неделя прогнозният джакпот в играта „6 от 49“ ще достигне сумата от 2 350 000 лева.

Много по-лесно от това да запишете наследника си в детската градина е да заложите в играта „Тото 2 – Зодиак“. В нея печалбите са до 3 000 000 лева. С такава сума може да му наемете колкото искате детегледачки, но само в случай, че следвате екзотичното желание да продължите трудовата си кариера.

Друг начин завинаги да приключите отношенията с недоволния си шеф е играта „6 от 42“. Прогнозният джакпот в нея е 740 000 лева. Не пропускайте и да кандидатствате за сумата от 90 000 лева, натрупана във „Втори тото шанс“ на играта.

Грабнете ли някоя от топ печалбите, просто наберете номера на прекия си ръководител и му споделете, че излизате в безсрочен отпуск.

Достойни за хвалене в социалните мрежи и на семейни събирания са печалбите от игрите „Тото 2 - 5 от 35“ и „Тото Джокер“. Тяхната характеристика е следната: ниски залози и високи печалби. Просто опитайте!

До 12 юли се включете и в кампанията за лоялни клиенти „63 години ТОТО мания“. Същия ден ще бъдат изтеглени 63-ма късметлии, които ще грабнат печалби без допълнителен залог. Времето до края на кампанията напредва, така че побързайте да натрупате бонус точки в своите карти „Тото клуб“.

Залози за числовите игри за 54-тия тираж можете да правите в нашите пунктове и онлайн на www.toto.bg до 18:00 часа в неделя. Дали ще спечелите, ще научите от тегленето на тиража, което ще се излъчи на живо от 18:30 ч. по БНТ 1 тази неделя.

Актуална информация за игри и кампании може да намерите в сайта www.toto.bg, както в ФБ страницата на тотализатора. За въпроси свързани с игри, тиражи, проверка на талони се свържете на национален телефон 0700 17 771 всеки делничен ден от 7:30-19:30 часа.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Надя Панкова Използването на дезинфектанти по време на коронаистерията е намалило с 50% проявите на други заразни болести извън COVID-19. Това обяви вчера доц. д-р Ангел Кунчев на първия уебинар, организиран по темата коронавирус съвместно с Националната пациентска организация и БЧК. "Докато няма лекарство или ваксина

С маска от собствената си кола излиза бившата депутатка от НДСВ Антония Първанова, видя зоркото око на "България Днес". За да свърши свои делови ангажименти, тя залага на лятна визия. Въпреки критиките, които имаше към мерките заради вируса, Първанова стриктно ги спазва. СНИМКИ: "България

Нищожен шанс да си събере глобите от близо 40 млн. лева заради аферата с "Мини Бобов дол" има държавата, показа проверка на "България Днес". С решение на спецализирания наказателен съд огромните санкции трябва да се платят от бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчеров и ексшефа на държавните мини Пламен Евтимов