Сърцето ми е тук - на скалните пирамиди над село Банище

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8773648 www.24chasa.bg

Разхождайки се из Брезнишкия край, попаднах на малко известни скални пирамиди над село Банище. Те са разположени в малка долина и са високи до 5 метра.

Изключително красиви са на слънчева светлина.

Пирамидите се рушат много лесно и трябва да се знае, че не трябва да се стъпва и катери по тях.

Сърцето ми е тук - на скалните пирамиди над село Банище

Преди табелата за селото има коларски път вдясно. Тръгва се по него и след 200-300 м има табела за пирамидите, разказва нашият читател Юри Димитров.

“Сърцето ми е тук” - патриотичният проект на “24 часа” продължава и многобройни читатели изпращат снимки на любимите си места у нас, показвайки своето родолюбие.

Направете го и вие, като ни пратите снимки от местата, които ви правят щастливи. Покажете онези кътчета у нас, където се връщате често, за да заредите изтощените батерии, местата, в които е останало сърцето ви.

Пращайте ни снимки, видеа, лични истории за тези ваши любими точки на следните имейли onlinevgb@gmail.com и 24ojivlenie@24chasa.bg. Най-впечатляващото ще публикуваме и на страниците на вестника, и на сайта ни, и във фейсбук страницата на “24 часа”.

Пишете имената си, разкажете защо сърцето ви е в това място.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Нищожен шанс да си събере глобите от близо 40 млн. лева заради аферата с "Мини Бобов дол" има държавата, показа проверка на "България Днес". С решение на спецализирания наказателен съд огромните санкции трябва да се платят от бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчеров и ексшефа на държавните мини Пламен Евтимов

Почти не сваля от ухото телефона си актьорът Антоний Аргиров, видя "България Днес". Изигралият ролята на бармана Коки в сериала "Стъклен дом" артист върти здрава комуникация дори и когато е в компанията на свои колеги и

С максимално леки присъди се разминаха габровските лекари, чиито немарливи действия причиниха смъртта на родилката Десислава Манолова и бебето й. Според Върховния касационен съд доказателствата за вината на бившия шеф на АГ отделението в местната болница д-р Димитър Ангелов и колежката му д-р Севдалина Колева са безспорни