Мечтан лукс с печалби за над 6 450 000 лева от СПОРТ ТОТО

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8784963 www.24chasa.bg

Мечтаете за лукс, мечтаете за дни, изпълнени с положителни емоции, мечтаете за богатството на живота си! Не мислете, че всичко това вечно ще ви подминава! Просто опитайте да го спечелите.

Над 6 450 000 лева от тотализатора са готови да изпълнят всяко ваше желание. Имоти, бижута, круизи и блясък може да ви донесе участието в 55-ия тираж с джакпоти за близо шест милиона и половина.

Всяко участие в числовите и моментните лотарийни игри дава шансове да се включите и в кампанията „63 години Тото мания“. Срокът е до неделя, когато на живо ще изтеглим рекордния брой от 63 допълнителни печалби.

На 13 юли тотализаторът стартира нова кампания на програмата за лоялни клиенти с името „Олимпийски Тото приключения“! Ще бъдат раздадени 33 ваучера за спортни стоки, всеки на стойност 300 лева, които можете с настроение да изхарчите в магазините на „Спорт Депо”.

Точно толкова щяха да бъдат дисциплините на Олимпиадата в Токио, която беше отложена, но Спорт тото никога не отлага шампионата по печалби! А основните дисциплини са следните: надпревара за печалби до 3 000 000 лева в "Тото 2 -Зодиак", висок скок за джакпот до 2 450 000 лева в играта 6/49 и скоростно печелене на джакпот до 760 000 лева в играта 6/42.

Солидни печалби без допълнителен залог са заредени и в игрите „Втори тото шанс“ - на "5 от 35" до 200 000 лева, на "6 от 49" до 120 000 лева и на "6 от 42" до 95 000 лева!

В миналия тираж джакпотът в "Тото 2 - 6 от 49" не беше спечелен, но благодарение на „Втори тото шанс“ участник от Пазарджик ще се наслади на печалбата си от 20 000 лева.

В случай, че напоследък възможностите за забогатяване не се редят на опашка пред дома ви, Спорт Тото ви дава възможности да намажете и от двете страни с черен хайвер препечената филийка на живота.

Залози за числовите игри можете да правите в тото пунктовете, а ако не знаете как, служителите любезно ще ви съдействат.

В дигиталния свят онлайн залозите за тотото са "кварталът на богатите", в който всеки желаещ е добре дошъл. Направете си онлайн регистрация на www.toto.bg и участвайте, а печалбите ще ви открият сами.

Крайният срок да вземете решението, което ще раздели живота ви на "преди" и "сега", е до 18:00 часа този четвъртък. Не отлагайте реалните шансове да забогатеете - колкото по-рано, толкова по-дълго ще бъде удоволствието!

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Майка мечта си има певицата Йоана Драгнева, видя зоркото око на "България Днес". Изпълнителката, която през 2019 г. роди за първи път, има силна подкрепа от майка си, която е неотлъчно до нея в отглеждането на дъщеричката й. Докато Драгнева разцъква из телефона си, майка й бута количката на бебето и го разхожда

Звездата на "Комиците" Васил Драганов не може да си почине и на плажа, видяха топпапараците на "България Днес". Дори на пясъка на Корал със семейството си комикът не успя да се отърве от фенове, след като вместо релакс с бира в ръка Драганов се наложи да прави селфита с малчугани и почитатели с телефон в ръка

Рапърът Кристо не е пропял канцонети, но все пак мина на италианско, видяха топпапараците на "България Днес". Звездата, който е по-прочут с гаджетата си с еднакви имена, отколкото с парчетата си, седна на чиния спагети в столицата с другар. Че не е захвърлил рапа в името на операта и канцонетите, Кристо демонстрира в типичния си стил на обличане