Промоционални кампании на Спорт тото – печалби без допълнителен залог

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8809593 www.24chasa.bg

Възможно ли е да получите печалби без допълнителен залог? Отговорът е положителен за всички почитатели на тотализатора, присъединили се към програмата за лоялни клиенти „Тото клуб“. Чрез нея участниците в числовите и моментните лотарийни игри получават още един шанс да предизвикат късмета си. Кампаниите са на различна тематика, а печалбите в тях изключително атрактивни.

Първата кампания от програмата за лоялни клиенти стартира на 1-ви юни 2019 година и бързо печели изключителна популярност. Този силен старт дава началото на още девет кампании, в които са раздадени десетки парични и предметни бонус печалби.

По този начин най-големите късметлии сред участниците се сдобиха с автомобил, лаптопи, фотоапарати, смарт часовници, смартфони, плейстейшъни и 4К телевизори.

Спорт Тото следва идеята за популяризация на масовия спорт, а програмата „Тото Клуб“ спомага за това, като предлага кампанийни награди като велосипеди и ваучери за закупуване на спортни стоки.

От 13-ти юли 2020 година стартира най-новата кампания, под наименованието „Олимпийски Тото приключения“. За да вземете участие в нея е необходимо да се включите в програмата за лоялни клиенти. За целта посетете най-близкия тото пункт, където ще получите напълно безплатно своята карта „ТОТО КЛУБ“. Любителите на онлайн залозите също могат да трупат точки в кампанията, като се регистрират на www.toto.bg. Десет бонус точки в персоналните карти „Тото клуб“ ви дават шанс за участие в жребий за 33 ваучера за спортни стоки, всеки на стойност 300 лева. Подробности как за промоционалната кампания, числовите и моментните лотарийни игри, можете да научите на сайта www.toto.bg или на телефон 0700 17 771, цената на едно обаждане е според индивидуалният ви тарифен план.

В четвъртък, всички участници в 57-ми тираж имат реални възможности за разнообразни печалби.

Най-желаният джакпот в играта „6 от 49“ се очаква да достигне сумата от 2 700 000 лева. В играта „Тото 2 – Зодиак“ печалбите достигат до 3 000 000 лева, а в играта „6 от 42“ прогнозният джакпот е 805 000 лева. Топ новината е, че във „Втори тото шанс“ на играта „6 от 42“ печалбите ще достигнат до рекордните 105 000 лева.

Крайният срок за приемане на залози е този четвъртък до 18 часа в тото пунктовете и онлайн на сайта www.toto.bg.

Потърсете късмета си, за да ви намери и той!

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Кой като нея! Антония Петрова пори южните морета с яхта и семейство! "Семейство Батинкови плаваме и ветроходстваме по архипелаг Спорадите! Стартирахме от Волос, през всички интересни точки в континенталната част на юг, до островите Скопелос, Скиатос, Алонисос, Скирос и още много необитаеми острови, до които може да се стигне само с яхта

Под наем е обявена луксозната резиденция на Евелин Банев-Брендо, показа проверка на "България Днес". Две години след мистериозното изчезване на осъдения в три държави "кокаинов крал" ултраскъпата му къща си търси нови обитатели, става ясно от обява в близка до него агенция за недвижими имоти. Исканата цена за наем е умопомрачителните 6000 евро (12

Надя Панкова Използването на дезинфектанти по време на коронаистерията е намалило с 50% проявите на други заразни болести извън COVID-19. Това обяви вчера доц. д-р Ангел Кунчев на първия уебинар, организиран по темата коронавирус съвместно с Националната пациентска организация и БЧК. "Докато няма лекарство или ваксина