Как да имаме най-приятното пътуване това лято

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8886608 www.24chasa.bg

Като начало е добре да стартираме успешно. За целта, разбира се, най-важно е да стигнем благополучно до желаната дестинация, като спираме на приятни, зареждащи места с вкусна храна като Макдоналдс например.

Не забравяйте:

- Да направите технически преглед на автомобила, с който ще пътувате. Не оставяйте нищо на случайността. Това е важно както за безаварийното ви пътуване, така и за спокойствието, с което поемате. Никой не обича да пътува в напрежение. Това е не само мъчително, но и рисков фактор, ако сте шофьор.

- Предварително прегледайте маршрута, по който ще стигнете. Това също ще ви спести много нерви и време по пътя, както и излишни обиколки. Нека маршрутът е ясно очертан в главата ви. С тази увереност ще пътувате по-приятно със сигурност. Ако решите да променяте маршрута в движение, спрете на някой Макдоналдс и докато всички хапват вкусно и топло, презаредете не само силите си, но и ума с новата посока.

- Нека не ви звучи като клише, но спазването на пътните закони е задължителен фактор за приятното пътуване и щастливата почивка. Тръгнете рано, за да не се изкушавате да бързате. Също така предварително си задайте настройка, че щастието на пътуването е в самото пътуване, а не в целта. И я изпълнете, като се насладите на всеки километър.

- Погрижете се за комфорта си и този на другите пътници. Не трябва да има жадни и гладни. Не трябва да има хора, които умират от жега, нито такива, на които климатикът им духа и ги схваща. Музиката трябва да е приятна, но не ужасно силна, и е важно да се харесва на всички в автомобила. Няма да повярвате колко от тези дребни на пръв поглед фактори оказват голямо влияние върху качеството на нашето пътуване.

- Спрете за почивка и по възможност не в средата на някое поле. Направете интересна пауза на място, откъдето ще си тръгнете по-весели, заредени, а и с подарък.... Да, Макдоналдс е чудесна идея за по път. Това лято са подготвили късмети, с които може да спечелите бутилка студен чай, ако закупите голямо меню с напитка „Липтън“ на МакДрайв линията за обслужване.

Настроението, добрите мисли и удоволствието от пътуването не са толкова сложна задача. Просто се отпуснете, спазвайте правилата и си доставете максимално удоволствия по пътя. Защото наистина, това не е клише... Най-голямата радост е в самия път, не в достигането на целта.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Свидетели спасяват кримигероя Стефан Гевгелийски и разколебават тезата на обвинението по случая с убит по поръчка надзирател от софийския затвор! С този мотив защитата на сочения като лейтенант на боса Стефан Бонев-Сако поиска той да бъде освободен, научи "България Днес". Спряганият като "садист номер 1 на мафията" е зад решетките от 2017 г

Бърз като светлината е Къци Вапцаров, който прелита през столични булеварди с колелото си, видя зоркото око на "България Днес". Шоуменът не се притеснява от натоварения столичен трафик и ловко фучи около автомобилите, придвижвайки се в бус лентата. СНИМКИ: "България

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро