Сърцето ми е тук - край хижа "Ястребец"

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8913921 www.24chasa.bg

“Сърцето ми е тук” - патриотичният проект на “24 часа”, не спира да събира прекрасни кадри от цялата страна, заснети от многобройни читатели. Те изпращат снимки на любимите си места у нас, показвайки своето родолюбие. 

Това е удивително красивата гледка, която се разкрива пред погледа малко след като слезеш от лифта на хижа “Ястребец”, пише ни нашата читателка Михаела Стоянова. Тя отива там за първи път това лято и е силно впечатлена. “Не съм от хората, които често ходят по планини. Оказа се, че това е много леснодостъпно място - само на час и половина път от София с колата. След това се качваш на кабинковия лифт и само половин час по-късно вече можеш да се разходиш в чудна природа”, разказва тя.

“Сърцето ми е тук” продължава, затова не спирайте да пращате снимки от местата, които ви правят щастливи. Покажете и вие онези кътчета у нас, които са пленили сърцето ви завинаги.

Пращайте ни снимки, видеа, лични истории за тези ваши любими точки на следните имейли onlinevgb@gmail.com и 24ojivlenie@24chasa.bg. Най-впечатляващото ще публикуваме и на страниците на вестника, и на сайта ни, и във фейсбук страницата на “24 часа”.

Пишете имената си, разкажете защо сърцето ви е в това място.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата