Сърцето ми е тук - край скалите Вратцата

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8913939 www.24chasa.bg

“Сърцето ми е тук” - патриотичният проект на “24 часа”, не спира да събира прекрасни кадри от цялата страна, заснети от многобройни читатели. Те изпращат снимки на любимите си места у нас, показвайки своето родолюбие.

Симона Георгиева, която днес се отправя към морето, се включи в патриотичния проект на “24 часа” със снимка, направена от пътя към скалите Вратцата във Враца. Тя е била в града на 2 юни заедно с приятелката си Симона Димитрова, когато се отбелязва Денят на Ботев. “Много красиво и патриотично е там. Площадът е направен величествено и все едно те връща назад във времето, защото зад паметника се виждат планините и просто те кара да се чувстваш горд с това че си българин”, пише ни Симона.

“Сърцето ми е тук” продължава, затова не спирайте да пращате снимки от местата, които ви правят щастливи. Покажете и вие онези кътчета у нас, които са пленили сърцето ви завинаги.

Пращайте ни снимки, видеа, лични истории за тези ваши любими точки на следните имейли onlinevgb@gmail.com и 24ojivlenie@24chasa.bg. Най-впечатляващото ще публикуваме и на страниците на вестника, и на сайта ни, и във фейсбук страницата на “24 часа”.

Пишете имената си, разкажете защо сърцето ви е в това място.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата