Натали Трифонова е новата водеща на Cool...T по Би Ти Ви (Обновена)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8926545 www.24chasa.bg
В сряда Натали Трифонова публикува поредица от снимки от фотосесия, за които още не е ясно дали са свързани с новата и? работа. СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА НАТАЛИ ТРИФОНОВА ВЪВ ФЕЙСБУК

Натали Трифонова - красивата водеща на прогнозата за времето по Би Ти Ви, ще води магазинното предаване Cool...T от септември, научи “24 часа”.

Тя ще застане на мястото на Петя Дикова и Поли Гергушева, които в момента са в майчинство. Дикова е в очакване на второто си дете, а Гергушева е бременна с първата си рожба.

Натали Трифонова е водеща на времето от 2016 г. и е сред любимите лица на телевизията.

От 12 септември, освен прогнозата за времето, тя ще води и предаването за музика, кино, театър и литература в изцяло ново, 360-градусово студио. Часът и мястото на Cool...T обаче си остават непроменени - всяка събота от 11 ч. по Би Ти Ви.

Натали е родена във Велико Търново, от лекарски род. Майка ѝ е зъболекар, а баба ѝ е била завеждащ отделение по педиатрия в старопрестолния град. Още на 3-годишна възраст Натали се мести с родителите си в София. Още студентка става водеща на прогнозата за времето по Тв 7, след това и на свое предаване за изкуство, кино, музика, култура - “Градът”. Води също и рубрика в централната новинарска емисия “Аз обичам новини”. След това става едно от най-харесваните лица на Би Ти Ви.

Заедно с Натали Трифонова, към екипа на предаването се присъединява и продуцентката Деа Манолова. От 2019 г. журналистката е сред водещите на авторските предавания „За града“ и „Важното, казано на глас“ в ефира на bTV Radio. Има повече от 10 години опит в сферата на медиите, като е била част от водещи телевизионни и радио канали, както и от печатни издания.