Теодора Духовникова и Иван Юруков цяла седмица на сцената на Народния театър

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8937082 www.24chasa.bg
Актьорите в спектакъла "Лисичета" СНИМКА: БОЖИДАР МАРКОВ/ НТ "ИВАН ВАЗОВ"

Цяло театрално съзвездие, начело с Теодора Духовникова, Иван Юруков, Радина Боршош, Дарин Ангелов, Параскева Джукелова, Христо Петков и др. се завръща от лятната почивка, за да зарадва зрителите си от сцената на Народния театър "Иван Вазов". Всички те ще се съберат заедно на една сцена още тази вечер в спектакъла "Лисичета", който ще се играе и утре.

Освен него, публиката може да гледа тази вечер и утре и документалната комедия на Николай Гундеров "Завещанието на Марко Тотев". В четвъртък предстои още един спектакъл на Иван Юруков, в който освен актьор, той е и автор на драматизацията и постановката. Става дума за т еатрално-музикалния пърформанс "Част от колекция".

В четвъртък и петък вечерта зрителите може да се насладят и на спектакъла "Когато гръм удари, как ехото заглъхва", отново с участието на Теодора Духовникова, Иван Юруков, Радина Боршош и Дарин Ангелов. в същите дни в афиша на Народния театър е и моноспектакълът на Бойко Кръстанов "Всички страхотни неща" под режисурата на големия актьор Владимир Пенев.