Талантливата Паола от Несебър N1 на международен вокален конкурс

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8993064 www.24chasa.bg
Паола Йорданова от Несебър продължава да печели конкурс след конкурс.

Талантливата Паола Йорданова от Несебър спечели първо място в Международния онлайн вокален конкурс за деца и възрастни в Испания „The Song”, оргaнизиран от Fiestalonia Milenio - европейски лидер в провеждането на международни фестивали и конкурси.

В надпреварата, организирана за 16-та поредна година, участие взеха солисти от над 40 държави. Журито бе съставено от международни експерти със сценичен и преподавателски опит в университети и консерватории, известни музиканти, певци, диригенти и продуценти от Испания, Италия, Франция, САЩ, Китай и др.

Паола получи 90 точки от максимум 100 в номинация „Поп пеене”, втора възрастова група, за блестящото си изпълнение, талант и артистичност.

 "Изключително съм щастлив от поредното международното признание за Паола. Тя е много талантлива, работи упорито, подхожда отговорно и резултатите са налице ”, каза нейният вокален педагог Димитър Йорданов от Общински детски комплекс Несебър.

Призовото място донесе на Паола покана за участие във фестивала SEA SUN FESTIVAL през май 2021 г. в Коста Брава, Испания.

--

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Кафява мечка и нейните мечета, заснети в Централна Стара планина, показаха във видео от Дирекция "Национален парк Централен Балкан". Любопитното видео е озаглавено "Да живееш на високо" и проследява разходката на мечките из планината, като малките уверено се катерят по скалите и подскачат около едрия хищник

Треньор №1 на ХХ век на България Димитър Пенев представи биографичната си книга "Стратега" в Плевен. Човекът, извел националния ни отбор до четвъртото място на световното първенство в САЩ през 1994 година, беше уважен от кмета на града Георг Спартански и някои от легендарните спортисти на града - футболистът Пламен Гетов и баскетболистът Цветан

Жан-Клод Ван Дам е герой не само в екшън филмите, но и в живота. Холивудската звезда го доказа с последната си постъпка - успя да убеди институциите в България и Норвегия да спасят живота на 3-месечната Рая. Кученцето беше заплашено от евтаназия, защото се оказа, че е пристигнало в скандинавската страна с фалшив паспорт