Рачков няма да води "Маскираният певец", замества го Геро

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9001723 www.24chasa.bg
Герасим Георгиев - Геро

Вместо Димитър Рачков актьорът Герасим Георгиев - Геро ще застане рамо до рамо като водещ до Васил Василев - Зуека за втория сезон на предаването "Маскираният певец", която започва на 12 септември по Нова тв.

Геро беше част от миналогодишния панел на шоуто. Този сезон обаче ще си партнира с друг майстор на забавлението - Зуека, по време на интересните съботни вечери.

Алекс Раева, Азис и Владо Пенев пък ще влязатр в ролята на детективи, опитвайки се да еазберат кои известни личности се крият под загадачните 14 маски.

„Да бъда жури в миналия сезон беше забавна, но и трудна задача. Да съм водещ е интересно предизвикателство и съм сигурен, че отново ще бъде забавно и особено приятно в компанията на Зуека“, казва актьорът, когото зрителите познават от запомнящи кино и театрални роли, и участия в едни от най-успешните проекти в телевизионния ефир. 

„По-висок водещ и по-високи очаквания. Нямам търпение да започваме!“, шеговито допълва Васил Василев-Зуека за новия си екранен партньор в „Маскираният певец“. Миналата година Зуека радваше публиката в студиото и зрителите на шоуто пред екраните заедно с Димитър Рачков, чиито нови бъдещи творчески планове с Нова тв ще станат явни скоро.

Водещите Геро и Зуека ще застанат рамо до рамо на сцената на „Маскираният певец“ за първи път на 12 септември (събота) в 20:00 ч., когато с грандиозен спектакъл ще стартира вторият сезон на музикалното шоу.