Играта: На 9 годинки търсех работа на гарата, трябваше да помогна на баща си, ако исках да е жив

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9005385 www.24chasa.bg
Ивайло Иванов-Играта (изпълнител, автор на текстове и музика)

Ивайло Иванов - Играта разкри малко известни, трогващи подробности от своя живот и началото на професионалната си кариера. В подкаста "Неформално с Георги Петков", рапърът сподели, че му се е налагало да работи на едва 9-годишна възраст, за да може да помага на семейството си.

"Наложи ми се от много малък да порасна. От 9-годишен съм работил на централна гара. Разнасял съм кашони, пълни с техника, с капачки, какво ли още не. Търсил съм чичковците да ми дадат нещо, с което да им помагам. Чистил съм дворове.

С първия ми хонорар, който взех, купих на баща ми лекарства. Това бяха първите пари, които взех от песен. В наши дни се равняват сигурно на 250 лева. Но трябваше да ги дам за лекарства, защото нямахме пари.

Баща ми беше инвалид. С патерици. Трябваше да му помогна, ако искам да е жив", довери изпълнителят пред аудиторията на предаването.

"Солети съм ял дълго време. Дори сирене не сме имали. Рязали сме си по някакви малки крайчета, защото трябваше да остане...

Такива моменти не могат да бъдат просто така изхвърлени. Те стават част от теб. Завинаги. Да, те са минало, но остават. И никога не можеш да забравиш какъв си, какво си правил, как си живял", добавя Играта.

Искрен, прям, споделящ от сърце опита, преживяванията, трудностите, големите усмивки и дори сълзите си, Иванов за пореден път в кариерата си успя да докаже, че разполага със собствена идентичност и че да, има как човек да постигне целите и да сбъдне най-съкровените си мечти, ако посвети живота си на това.

"Аз умея да попивам енергия от хората около мен, за съжаление. Вярвам в тези неща. Все повече и повече, когато човек съзрява, на 33 години съм в момента, намира наистина намира различни неща в живота.

Да, понякога съм може би изнервен от несъответствията, които виждам около себе си. Но какво да направя? Наистина не ми се водят битки. Но в други случаи животинското в мен напира. И сърцето ми бие според ситуацията. Не мога да го крия", коментира още авторът на редица текстове на свои колеги, за които дори не претендира за публично признание.

Какво още сподели Ивайло Иванов пред камерата на набиращия популярност подкаст, можете да видите във видеото от гостуването му ТУК

.ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

За жесток побой над лидера на БСП в Долни чифлик Валентин Вълчев съобщиха вчера варненски социалисти. От разпространената информация се разбра, че наказателната акция е извършена от трима души пред офиса на областната организация на партията в морския град. "Вълчев веднага е бил медицински освидетелстван със средна телесна повреда и е подаден

За данъчни шашми с доставка на кафе, бадеми и кашу е погнат един от "Недосегаемите". Софийската градска прокуратура дава на съд бизнесмена Даниел Бояджиев за скатани 630 хиляди лева налози от фиктивни сделки, научи "България Днес". Интересното е, че Бояджиев е бивш данъчен служител и като такъв със сигурност е наясно какви документи и декларации

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него