Алек и Хилария Болдуин кръстиха сина си Едуардо Пау Лукас

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9005678 www.24chasa.bg
Едуардо Пау Лукас Болдуин Снимка: Инстаграм/ hilariabaldwin

Хилария и Алек Болдуин са кръстили новородения си син Едуардо Пау Лукас Болдуин. 

В социалните мрежи те обясниха, че името означава "пазител на мира".

36-годишната Хилария роди петото си дете на 8 септември и сега разкри името, което тя и съпругът ѝ Алек избраха за новороденото си момченце.

Публикувайки снимка в инстаграм на техния син, увит в одеяло, тя написа: "Ще се радваме да ви запознаем с Едуардо Пау Лукас Болдуин. Роден на 8 септември 2020 г. в 19:46 ч., а името му означава "богат пазител на мира и светлината". Обичаме те скъпи Еду".

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Чайче успокоява бизнесмена Росен Чолов-Чолата, което той пийва в компанията на яки другари. В тази обстановка изловиха оправдания за сводничество бизнесмен топпапараците на "България Днес". Разпознали бившата половинка на манекенката и невръстна майка Ирена Милянкова, гости на заведението умуваха дали "приятелите" на Чолата не са просто охраната

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога