Клубът на малките откриватели пристига в Русе на 20 септември, а на 26 септември ще е отново в София

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9027949 www.24chasa.bg

National Geographic Kids Tour 2020 и Банка ДСК очакват всички любознателни деца на 20 септември в Русе. Мястото на детския празник е пешеходната зона пред Районния съд. До момента турнето премина през 6 града и ще приключи на 26 септември с мащабно събитие отново в София. Темата на събитията е „Какъв искаш да станеш, когато пораснеш“. Организаторите предлагат на посетителите образователни игри и занимания, които по атрактивен начин ориентират децата при избора им на професия.

Банка ДСК е подготвила страхотно преживяване за малчуганите. Една от специалните изненади в шатрата на банката е цветното колело на късмета, което ще донесе на всяко дете интересна награда – престилка за оцветяване с любима професия: музикант, лекар, полицай, космонавт, и още много други. А родителите могат да участват в томбола за спечелването на 8 велосипеда и 3 тротинетки за своите деца. До момента хиляди малчугани от цялата страна се включиха в творческата работилница на банката и си тръгнаха с усмивка и незабравими спомени от градчето на малките откриватели.

А по повод старта на учебната година, докато децата се забавляват, родителите могат да се запознаят с предимствата на дебитната карта за малчугани на Банка ДСК - ДСК Старт. С нейна помощ хлапетата могат да направят своите първи стъпки в света на финансите, да се научат да бъдат самостоятелни и отговорни, а възрастните да са спокойни, че децата им не носят пари в брой.

Дебитна карта ДСК Старт е създадена за деца от 7 до 14 години. Издаването на картата, откриване и обслужване на разплащателната сметка, както и тегленето на средства от банкомат на Банка ДСК са напълно безплатни. С ДСК Старт родителите могат много лесно да контролират колко ще похарчи детето им, защото сами определят лимита за теглене от банкомат или плащане на ПОС терминал.

Повече за предимствата на дебитните карти ДСК Старт може да намерите тук: https://dskbank.bg/индивидуални-клиенти/банкови-карти/дебитни-карти/детайли-за-дебитни-продукти/индивидуални-продукти/дск-старт-дск-тийн-дск-макс

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата