Натали Трифонова: Времето в мен е променливо, но все пак преобладаващо слънчево

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9032176 www.24chasa.bg
Красивата водеща бързо се превърна в любимка на зрителите. СНИМКИ: БИ ТИ ВИ

Синоптичка стана водеща на забавното предаване COOLt по Би Ти Ви от този сезон. Тя е млада, много красива и любимка на зрителите, свикнали досега да я виждат в друга светлина - това е Натали Трифонова. Тя заема мястото на Петя Дикова и Поли Гергушева, които са в отпуск по майчинство. Петя е в очакване на втора рожба, а Поли в момента е бременна за първи път.

Въпреки крехката си възраст Натали Трифонова има натрупан опит пред камера. Тя е водеща на прогнозата за времето по Би Ти Ви от 2016 г.

Преди това русокосата красавица излиза на екрана на Тв 7, където

започва работа още

като първокурсничка

в УНСС

Там също е лице на прогнозата за времето и води предаване за култура, кино, музика и шоубизнес - “Градът”. Прави и рубриката “Аз обичам новини”, която върви в централната новинарска емисия. Големият ѝ пробив идва с прогнозата за времето на Би Ти Ви, където става едно от най-обичаните телевизионни лица. И макар да ѝ се налага всекидневно да застава пред камерите на живо, няма някакъв голям гаф.

“Всички сме хора и по време на жив ефир се случва какво ли не. За добро или лошо, разсмивам се често и винаги в най-неподходящия момент, когато от мен се очаква да бъда най-сериозна”, казва с усмивка Трифонова.

Отнема ѝ все пак време да прецени дали да се заеме и с предаването COOLt, освен с прогнозата за времето. “Категоричното решение дойде след запознанството ми с Деа Манолова (продуцента на COOLt – б. а.). След като имах възможността да си поговоря с нея, се убедих, че ще се сработим добре и ще правим предаването с любов и усмивка”, казва Трифонова.

Това обаче не означава, че ще загърби прогнозата за времето, която нежно нарича “моето нещо”. Динамиката в работата за новините е несравнима с тази на съботно предаване и не би се лишила от нея. И макар да ѝ е още рано да определи кое ѝ доставя по-голямо удоволствие – предаване за култура и шоубизнес или представяне на прогнозата за времето, знае какво иска и може да даде на зрителите:

Телевизията е

голямата ми любов

И не само в смисъла на това да застанеш пред камерата, а да информираш, да разкажеш история, да запознаеш зрителите с хора, които си струват. В прогнозата за времето информирам и предупреждавам, в предаването ще разказвам и, надявам се, забавлявам”, казва красавицата.

Тя не спазва някакви ритуали преди ефир, макар че преди първото предаване колегите ѝ хвърлили чаша с вода за късмет. “Имам си и червен конец на ръката, който да ме пази”, допълва водещата.

Освен всичко ново предаването COOLt ще спази традицията да среща зрителите с популярни личности. “Ще ви показваме всичко ново от света на киното, музиката и културата. Ще пътуваме и ще ви представяме най-красивите места по света. И ще следим социалните мрежи, защото, нека си признаем, голяма част от живота ни е там”, обещава Трифонова.

Още в първото предаване

тя се срещна с

най-продаваната

полска писателка

Бланка Липинска

и италианския дует Daudia и е успяла да ги види отвъд екранния образ и лъскавия имидж.

“Бланка Липинска е директна, искрена и провокативна - определено много интересен събеседник, и съм сигурна, че би привлякла вниманието не само на тези, които са гледали филма “365 дни” (направен по едноименната ѝ книга - б.а.). А Daudia са усмихнати, красиви, влюбени и талантливи млади хора, които те пренасят в друг свят с музиката си и вдъхновяват с любовта си”, казва водещата.

Разбира се, българското звездно присъствие остава запазена марка дори в обновената версия на предаването. И това се видя още в първото издание, когато гост бе Поли Генова, а Натали не пропусна да покаже завидни танцови умения, с които си спечели покана да участва в следващ клип на музикалната звезда. “Демонстрирах позабравените си танцувални умения, но защо не. Поли е страхотна, аз обичам да се впускам в приключения, така че би било интересно.”

Извън ставането в 4 ч сутринта и широката усмивка на екрана Натали обича да танцува и да решава математически задачи. Имало и голям шанс да стане лекар, защото самата тя е от лекарски род.

Майка ѝ е зъболекар,

а баба ѝ е била

завеждащ-отделение

по педиатрия

във Велико Търново. В студентските години решава да учи нещо коренно различно – бизнес информатика в УНСС. Телевизията обаче се оказва по-интересна за Трифонова и още първокурсничка вместо в офис на бизнес корпорация тя започва работа в Тв 7. Но пък и до днес Натали обича да танцува и да решава задачи.

“Да, все още ходя на танци, когато съм по-свободна, и все още помагам на малките ми братовчеди със задачите по математика, а те, разбира се, нямат нищо против”, казва през смях красивата водеща. Но сега работният ѝ график е много натоварен и тя няма много време за стари и нови хобита. Все пак се опитва да си краде по малко време за любимите хора, с които си почива най-добре.

Тананикайки си любимата песен на “Антибиотика” “Какво е времето вътре в мен”, Натали казва: “Времето в мен е променливо, но все пак преобладаващо слънчево. Но по-важното, както се пее в песента, е той да знае какво е времето в мен.”

Още днес усмивката ѝ ще изгрее отново в 360-градусовото студио на COOLt в 11 ч по Би Ти Ви. “Гледайте и ще разберете. Новият CООLt ще ви усмихва в съботния ден!”, обещава Натали Трифонова.