Мъж откри мозък във фолио, докато се разхожда по плажа в САЩ

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9033422 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay

Жител на американския щат Уисконсин открил мозък на плажа, докато се разхожда, съобщава Фокс Нюз.

На 15 септември художникът Джими Сенда, докато се разхождал в търсене на изхвърлени на брега морски частици за своите творби, намерил пакет фолио, завързан с розова гумена лента, предава БГНЕС.

"Любопитството надделя и го отворих. Приличаше на пилешки гърди или нещо такова. Отне малко време, за да разбера какво е. Това беше мозък", казва Сенда.

Заедно с органа, във фолиото били увити и цветя и някакви хартийки с отпечатани върху тях китайски йероглифи.

Художникът казва, че няколко градски служители, които са били наблизо, са потвърдили предположенията му за намерената вещ.

Полицията също счита, че това е мозък, но отбелязва, че не го смята за човешки.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена