Папагалът Джаро пее и имитира животни (Видео)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9044678 www.24chasa.bg

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то?

Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения.

Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро хубавеца", но преди това обира овациите с "Бела чао", "Мила моя, мамо" и "Напред! Науката е слънце...". Изпълнява и класически произведения като "За Елиза" на Бетовен.

Специалитет му е също и да имитира други животни. На въпрос "Как прави кучето?", той започва да лае. Отлично се справя с пресъздаването на звуци от котка, петел, кукувица, прасе и кон.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Сред кораловите рифове на Червено море се гмурна Андреа. Певицата замина за поредната си ваканция, като този път реши да направи пътешествие с круизен кораб. Андреа успя да се гмурне край бреговете на Египет и да се наслади на прекрасните подводни красоти. Русата изкусителка прилича на русалка, а подводните видеа, качени в инстаграм профила й

Чайче успокоява бизнесмена Росен Чолов-Чолата, което той пийва в компанията на яки другари. В тази обстановка изловиха оправдания за сводничество бизнесмен топпапараците на "България Днес". Разпознали бившата половинка на манекенката и невръстна майка Ирена Милянкова, гости на заведението умуваха дали "приятелите" на Чолата не са просто охраната

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"