Дребните монети могат да ви донесат късмет за милиони

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9045117 www.24chasa.bg

Ситуацията с джакпотите за тиража на Спорт тото този четвъртък става все по-бляскава.

Прогнозният джакпот за играта „6 от 49“ е забележителната сума от 3 100 000 лева. Минималният залог за играта е 1,10 лева и е напълно достатъчен за участие с комбинация от шест числа. Този залог дава още един шанс за печалби до 120 000 лева от Втори тото шанс на играта.

Не са много нещата, които могат да се купят с 85 стотинки, но с тях желаещите участват в играта „6 от 42“, в която очакваният джакпот е 1 240 000 лева.

И като става въпрос за ниски залози, минимална инвестиция от 80 стотинки може да се окаже удар в десетката в играта „Тото 2 – Зодиак“. В нея печалбите винаги са до 3 000 000 лева, което я нарежда сред богатата гама от милионерски игри на тотализатора.

Почитателите на моментните лотарийни игри е добре да знаят, че в най-новата игра „Моят щастлив ден – BINGO“ топ печалбите до 250 000 лева все още не са открити. Талоните могат да бъдат намерени в тото пунктовете и в търговската мрежа на нашите партньори, обозначена със стикер „Спорт тото“.

Винаги когато се гордеем със спортните успехи на родните атлети, е коректно да споменем и Българския спортен тотализатор. Единственият държавен хазартен оператор над 63 години подкрепя спорта, а най-новите успехи са от Балканиадата по лека атлетика в Румъния. Там българските атлети спечелиха 15 медала, сред които два златни за Габриела Петрова и златен медал за Инна Евтимова. Спортът е емблема на България по света, а всеки участник в игрите на тотото е част от всеки роден спортен рекорд.

Българският спортен тотализатор активно присъства и на редица мероприятия в подкрепа на спорта и културата.

Залози за 77-ия тираж могат да бъдат направени в тото пунктовете, както и онлайн на www.toto.bg.

Крайният срок е до 18:15 часа на 24 септември.

Всеки, който иска, може да пробва късмета си, а точно това са пожелали и 111-те участници, които станаха тото милионери.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена