Над 6 770 000 лева очакват своя нов стопанин

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9053738 www.24chasa.bg

Едва ли някой се съмнява, че силата на късмета е непобедима, а единственото, което може да я спре, е липсата на ясна цел.

Тази неделя всички, които изберат да насочат силата на късмета си към тотализатора, имат възможността да спечелят джакпот до 3 300 000 лева от играта „6 от 49“, а жребият ще определи един участник в играта, който ще грабне нов автомобил.

В никакъв случай не могат да бъдат пренебрегнати и печалбите до 3 000 000 лева, които са заложени в играта „Тото 2 – Зодиак“.

Джакпотът, който могат да донесат шест печеливши числа в играта „6 от 42“, е над 200 000 лева! Минималният залог, в който желаещите могат да се включат в спринта към големите пари, е 85 стотинки. От 1 октомври играта Втори тото шанс на „6 от 42“ ще отпадне, но за сметка на това останалите възможности да спечелите без допълнителен залог продължават да раздават печалби с пълни сили.

В 77-ия тираж късметлия, избрал да заложи онлайн, грабна солидната печалба от 100 000 лева във Втори тото шанс на „6 от 49“. В тази игра големите възможности за печалби са истински евъргрийн, защото във втори тото шанс на играта те винаги достигат до 120 000 лева. А тази неделя сумата, която могат да грабнат най-големите късметлии, е до 130 000 лева.

Традиционно във Втори тото шанс на „5 от 35“ късметът може да вкара в банковите сметки на най-големите късметлии до 200 000 лева!

Цялото това изобилие от допълнителни печалби е щедър бонус от страна на тотализатора, защото участието не е обвързано с допълнителен залог.

Спорт тото продължава активно да подкрепя българските култура и спорт. Тази неделя е финалът на летния културен фестивал Summer fest. За доброто настроение на гостите Спорт тото е осигурило възможност да премерят сили в състезания по футбол на маса (джаги). Момичетата от детския отбор по художествена гимнастика ще покажат своите съчетания.

С подкрепата на Спорт тото ще бъдат проведени и състезанията Bulgaria Fitness Championship 2020. Спортното събитие ще се състои на 26 и 27 септември, а мястото е Перник - Димова махала. На 27 септември Българският спортен тотализатор ще раздаде специални награди за участниците и посетителите на събитието.

Тото милионерите вече станаха 112, а участието в игрите на Спорт тото е преди всичко забавления, което има реалния потенциал да донесе забележителни печалби.

Залози за числовите игри на тотото се приемат онлайн и в тото пунктовете най-късно до 18:15 часа в неделя.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Сред кораловите рифове на Червено море се гмурна Андреа. Певицата замина за поредната си ваканция, като този път реши да направи пътешествие с круизен кораб. Андреа успя да се гмурне край бреговете на Египет и да се наслади на прекрасните подводни красоти. Русата изкусителка прилича на русалка, а подводните видеа, качени в инстаграм профила й

Чайче успокоява бизнесмена Росен Чолов-Чолата, което той пийва в компанията на яки другари. В тази обстановка изловиха оправдания за сводничество бизнесмен топпапараците на "България Днес". Разпознали бившата половинка на манекенката и невръстна майка Ирена Милянкова, гости на заведението умуваха дали "приятелите" на Чолата не са просто охраната

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"