Дора Бонева нарисува цветя за Любо

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9054425 www.24chasa.bg
Дора Бонева и Любомир Левчев

Съпругата на поета Любомир Левчев му посвети изложба

"Цветя за Любо" - пъстър букет й поднесе Вежди Рашидов

Съпругата на поета Любомир Левчев Дора Бонева откри изложба в негова памет.

"Цветя за Любо" нарече изложбата си Дора Бонева - известната художничка и съпруга на поета Любомир Левчев. Тя се откри в галерия музей "Класика".

Пръв с пъстър букет за нея беше известният скулптор Вежди Вашидов. Левчев беше поетът, който написа за Вежди, че е човекът, който има ключове за вратите към вечността.

Дора Бонева е една от най-известните наши художнички, изключителна майсторка на портрета и натюрморта. Спътничка на големия поет Любомир Левчев. Сега му посвещава своите цветя.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена